Agenda >>

4 september 2018

Bestuursvergadering

7 september 2018

Golf & BBQ

20 september 2018

Ondernemersbijeenkomst Gemeentehuis - Meet Stella!

2 oktober 2018

Bestuursvergadering

> meer agenda

© 2018 www.ouwelandontwerp.nl
technische realisatie: www.klik3.nl

Agenda

15e Bedrijven-bezoeken-Bedrijvendag 2017

3 november 2017 om 13:30 uur

De 15e bedrijven-bezoeken-bedrijvendag! Deze jubileumeditie is vooral speciaal omdat de bedrijvendag voor het eerst in Molenschot wordt gehouden! Drie Molenschotse bedrijven laten je zien waar een klein dorp groot in is!


Drie trotse ondernemers – Mirna van den Berg, Harry Broers en Peter van den Avoird – laten, met hun teams, graag hun bedrijf zien!


Editie 2017 vindt plaats vrijdag 3 november 2017 tussen 13:30 en 17:00 uur met aansluitend een gezamenlijke afsluiting met lekker eten en drinken.

 

Hieronder lees je bij welke bedrijven we te gast zijn.

 

Kids Wonderland, Molenschotsebaan 21, 5124 NG Molenschot

Kids Wonderland is het allermooiste overdekte avonturenpark voor kinderen tm. twaalf jaar, met òòk een prachtige buitenspeeltuin. Kinderen spelen naar hartenlust in de bijzondere werelden van Kids Wonderland met glijbanen, trampolines en een spannende lasergame. Begeleiders kunnen er genieten van koffie met een broodje op het dek van het Galjoen óf ze gaan mee op een fantastisch avontuur.
Kids Wonderland biedt een uitgebreid horeca-aanbod, met een uitzicht op het gehele park.

Voor zakelijke bijeenkomsten biedt Kids Wonderland ook tal van mogelijkheden. Er zijn diverse ruimtes af te huren voor vergaderingen, congressen of presentaties. Ook organiseren wij graag grote personeelsfeesten, inclusief het exclusieve gebruik van attracties.

U bent op 3 november van harte welkom om ons bedrijf te bezoeken.

Mirna van den Berg
Gastvrouw/manager horeca

 

Gotcha, Veenstraat 14,5124 ND Molenschot

Gotcha is ruim 22 jaar actief in de AV & entertainment industrie. Gotcha is een betrouwbare full-service organisatie die gespecialiseerd is in het verzorgen van geluid-, licht- en beeldtechniek. We zijn creatief in het bedenken van oplossingen. Lekker los, flexibel, no nonsense en werken volgens afspraak. We werken met correcte mensen, leveranciers en partners. Allemaal met passie voor ons vak.

Op 3 november a.s. laat ik u graag zien waarom ik trots ben op Gotcha!

Harry Broers
eigenaar Gotcha

 

Van den Avoird Trayplant, De Leeuwerik 1, 4859 AC Bavel

(de voordeur ligt in Bavel… het bedrijf ligt meer op Molenschots grondgebied)

Wij zijn gespecialiseerd in het opkweken van aardbei- en framboos-uitgangsmateriaal. Dit varieert bij aardbei van stek tot trayplant, en bij frambozen van bewortelde stek tot longcane.

Wij vinden het leuk u rond te leiden in ons bedrijf. U bent van harte welkom op 3 november 2017.

Peter van den Avoird

 

Afterparty

Vanaf 17.00 uur verzamelen we in een prachtige zaal bij Kids Wonderland, waar we tijdens een afsluitende borrel worden getrakteerd op lekker eten en drinken, verzorgd door Bij Wijze van Spijzen.

 

Belangrijk - aanmelden

Voor een goede organisatie is het belangrijk dat we weten hoeveel gasten aanwezig zullen zijn.

Je kunt je voor deze dag aanmelden via de website van GRIC onder het kopje aanmelden in de grijze balk van deze website (www.gric.nl/aanmelden).

Vul de gevraagde gegevens in en klik op aanmelden. Je ontvangt dan een automatische ontvangstbevestiging op het door jouw ingevulde e-mailadres.

 

Bezoekplanning/groepsindeling

1 à 2 dagen voor vrijdag 3 november 2017 ontvangen degenen die zich hebben opgegeven een bezoekplanning en groepsindeling via het GRIC.

 

Wij bedanken de deelnemende bedrijven op voorhand hartelijk voor hun gastvrijheid!

 

Bestuur GRIC