Agenda >>

4 september 2018

Bestuursvergadering

7 september 2018

Golf & BBQ

20 september 2018

Ondernemersbijeenkomst Gemeentehuis - Meet Stella!

2 oktober 2018

Bestuursvergadering

> meer agenda

© 2018 www.ouwelandontwerp.nl
technische realisatie: www.klik3.nl

Agenda

Ontbijtsessie Succes door Veerkracht

15 november 2017 om 07:45 uur

Veerkracht is voor ondernemers en hun medewerkers van essentieel belang. Zoeken naar nieuwe mogelijkheden, met veel energie. Niet bij de pakken neerzitten maar veerkrachtig tegenwicht bieden aan nieuwe ontwikkelingen, veranderingen, lastige omstandigheden en vervelende problemen en vooral nieuwe uitdagingen! Je verantwoordelijkheid nemen, niets afschuiven, maar kordaat en integer handelen.

Dat is wat iedere ondernemer wil zien bij zijn team!

Herken je 1 of meer van deze punten bij jezelf of herken je dit bij je team/medewerkers?

  • Wil je meer veerkracht in het omgaan met lastige of sterk wisselende situaties ?
  • Heb je last van stress? Pieker je veel? Last van negatieve gedachten en gevoelens?
  • Wil je het liefst alles onder controle willen hebben?
  • Vraag je je af: Hoe bereik je met veerkracht meer succes?

 

Veerkracht heeft alles te maken met jouw mentale conditie of die van je medewerkers. Ook wel psychische flexibiliteit genoemd. Conditie, weerstand en vitaliteit maakt dat je veerkrachtig wordt.  Veerkracht is het vermogen om onder of na veranderingen, lastige of spannende omstandigheden weer te herstellen.  En niet ziek te worden door stress of burn-out.

Aan het einde van deze introductieworkshop heb je kennisgemaakt met wat stress doet in ons brein en ken je een aantal tools om je mentale conditie te verbeteren. Jouw psychologische flexibiliteit helpt je om te gaan met leuke en minder leuke kansen en uitdagingen waar je als ondernemer voor staat.

Pontier&vanMoorst is gestart is tijdens de crisis van 2008, werd privé en zakelijk gedurende de afgelopen 9 jaar behoorlijk op de proef gesteld, in 2015 geconfronteerd met de transitie in de zorg en de consequenties voor hun opdrachten. Dit vroeg behoorlijk wat flexibiliteit en veerkracht. Zij zullen uit eigen ervaring vertellen hoe zij de tools hebben toegepast waardoor zij nog steeds succesvol als ondernemer werken!

Locatie:

Aartszaal 3 - Hotel Gilze-Tilburg, Klein Zwitserland 8, 5126 TA Gilze.

Vanaf 07.45 uur staat er een goed gevuld ontbijtbuffet voor u klaar! Voor GRIC-leden zijn er geen kosten verbonden aan deze activiteit.

Aanmelden voor deze ontbijtsessie via deze link.

 

Bestuur GRIC