Agenda >>

4 september 2018

Bestuursvergadering

7 september 2018

Golf & BBQ

20 september 2018

Ondernemersbijeenkomst Gemeentehuis - Meet Stella!

2 oktober 2018

Bestuursvergadering

> meer agenda

© 2018 www.ouwelandontwerp.nl
technische realisatie: www.klik3.nl

Agenda

Herfstborrel met gastspreker John van Zweden, "behangkoning in de Premier League"

26 oktober 2017 om 17:30 uur

Ondernemersvereniging GRIC organiseert activiteiten waar ondernemers elkaar kunnen ontmoeten, geinspireerd worden en waarbij het draait om relaties opbouwen en onderhouden met oprechte aandacht voor de mens.

Ook de Herfstborrel heeft deze ingredienten!

Donerdag 26 oktober 2017 zijn we welkom bij Herberg De Drie Linden in Molenschot, waar Niels Baans vanaf september 2017 "de scepter zwaait".

Alle leden van GRIC (na aanmelding) zijn vanaf 17:30 uur van harte welkom aan de Broekstraat 1 in Molenschot. Rond de klok van 18:00 uur staan er heerlijke broodjes voor de deelnemers klaar en ontvangen we:

John van Zweden, voormalig eigenaar van voetbalclub Swansea City.

John van Zweden (6 maart 1962) was 20 jaar oud, toen hij de verf- en behangwinkel van zijn vader overnam en uitbouwde tot de grootste behang- en woninginrichtingwinkel van Nederland. Het leverde hem landelijke bekendheid op als de behangkoning.

John’s grote liefde –naast zijn vrouw en kinderen– is voetbal. Zijn vader nam hem als kleine jongen aan de hand mee naar ADO Den Haag. Inmiddels is hij al dertig jaar een van de meest trouwe sponsors. Een andere passie van John is het Engelse voetbal. De correspondentie die hij als 16-jarige scholier voerde met een penvriend in Groot Brittannie?, resulteerde in een hechte vriendschap met een supporter van Swansea City.

Vanaf dat moment heeft hij ook deze club in zijn hart gesloten en volgt hij alle wedstrijden. Toen in 2002 Swansea City door de toenmalige eigenaar aan de rand van de afgrond was gebracht, heeft John met een aantal lokale supporters de club gered door die eigenaar uit te kopen. Vanaf dat moment is Swansea City opgeklommen van de onderste plaats in de laagste betaalde voetbalafdeling tot de Premier League, het walhalla van het voetbal.

De successen van John van Zweden bleven niet onopgemerkt, want het is en blijft een prachtig verhaal. Hij werd voor de media een interessante spreker en vertelde zijn verhaal o.a. bij De Wereld Draait Door, Brandpunt, Rob Kamphues, Humberto Tan bij BNR, Bureau de Sport, de Duitse WDR en ook op de Belgische TV bij Cafe? Corsari.

En nu, nu vertelt hij het aan de leden van ondernemersvereniging GRIC!

Als je erbij wilt zijn, dien je je aan te melden via www.gric.nl/aanmelden. Doe dit z.s.m., want vol = vol.

 

**