© 2018 www.ouwelandontwerp.nl
technische realisatie: www.klik3.nl

Agenda archief

Op deze pagina kunt u de gehele agenda terugkijken.

< Maand terug     Maand verder >

mei 2018

15 mei 2018 om 16:30 uur

Bestuursvergadering

24 mei 2018 om 17:00 uur

Zomerbijeenkomst bij Samen in Gilze

Met de zeer geslaagde zomerbijeenkomst 2017 nog in gedachten proberen we er dit jaar zeker een zo geslaagd evenement van te maken, waarbij, naast een heerlijk buffet en een zomers drankje, de bevordering van het netwerken een speerpunt zal zijn. We zullen een beroep doen op uw  enthousiasme, competitiegevoel en vermogen tot samenwerking om het evenement tot een succes te maken.

Geef u op, breng de zon mee en kom genieten op 24 mei bij Samen in Gilze!

We nodigen u als lid van harte uit, èn we vragen u een collega-ondernemer mee te brengen. Dat kan zijn een GRIC-lid dat zelden aan activiteiten deelneemt, het kan ook een ondernemer zijn die (nog) geen GRIC-lid is.

De GRIC Zomerbijeenkomst wordt gehouden op donderdag 24 mei 2018 vanaf 17.00 uur bij Samen in Gilze, Heuvel 1, 5126 CN Gilze.

Aanmelden voor deze activiteit kan tot en met 20 mei 2018. Ga hiervoor naar: www.gric.nl/aanmelden

Je bent van harte welkom!

 

Samen een eigen zaak te beginnen, dát is altijd de droom van Erwin en Tresi geweest. Die droom is werkelijkheid geworden in het prachtige en aangename Gilze. Samen is ook de naam van de lunchroom. Ze willen, met hun gasten, van Samen weer een net zo aangename ontmoetingsplek maken als D’n Door voorheen was. Waar iedereen zich thuis en op z’n gemak voelt. Waar Samen genoten kan worden van alles wat het leven goed en fijn maakt. Samen koffie drinken, Samen lunchen en Samen dineren. Samen aangenaam verpozen bij een high tea. Samen een pintje pakken.