Agenda >>

4 september 2018

Bestuursvergadering

7 september 2018

Golf & BBQ

20 september 2018

Ondernemersbijeenkomst Gemeentehuis - Meet Stella!

2 oktober 2018

Bestuursvergadering

> meer agenda

© 2018 www.ouwelandontwerp.nl
technische realisatie: www.klik3.nl

Commissie Haansberg

Samenwerken brengt bedrijvenpark Haansberg verder!


Recentelijk ben ik op zoek geweest naar een nieuw gebouw voor onze organisatie.
Wat opvalt is dat naast de kwaliteit van het gebouw de keuze sterk bepaald wordt door de netheid omgeving, bereikbaarheid locatie en veiligheid gebied zoals verlichting maar ook de staat van de wegen/ fietspaden. Een mooi gebouw op een verwaarloosd terrein valt snel af.

Zorgen voor  goede bereikbaarheid, zorgen dat je klanten/ medewerkers op een veilige manier naar je bedrijf kunnen komen en zich daar veilig voelen, kun je alleen maar bereiken door daar samen voor te zorgen; samen met elkaar, de ondernemers en samen met de lokale overheden. Die samenwerking maakt je sterk en brengt je verder. Die samenwerking kun je ook gebruiken om te kijken waar je iets voor elkaar kunt betekenen, maar ook om samen naar mogelijkheden te zoeken om nieuwe business op te zetten en/ of nieuwe technologie binnen te halen/ te delen zoals b.v. 3D printing. Dat platform/ netwerk willen wij u bieden.

Ook op ons terrein spelen zaken die te maken hebben met bereikbaarheid zoals verbreding N282 en nieuwe inrichting spoorzone. Ook ons terrein blijft aandacht vragen voor een nette en goede inrichting zodat een veilige omgeving geboden kan worden. Ook op ons terrein spelen vragen zoals glasvezelnetwerk, camera beveiliging en milieu / energie verbruik / Co2 uitstoot. Ook op ons terrein zie ik bedrijven samenwerkingsverbanden aangaan om aanbiedingen te kunnen uitbrengen. Een bedrijventerrein volop in beweging. Samen kunnen we het verschil maken.

 

Jan van den Broek, voorzitter Commissie Haansberg