Agenda >>

28 juni 2019

Tweedaagse excursie Eifel

30 augustus 2019

Golf&BBQ

19 september 2019

Ondernemersbijeenkomst Gemeentehuis

25 september 2019

Ontbijtsessie

> meer agenda

© 2019 www.ouwelandontwerp.nl
technische realisatie: www.klik3.nl

Haansberg Nieuws

Flexibele werkplekken Crown Business Center

Het Crown Business Center AEROPARC biedt de ruimte om te ondernemen, innoveren, mensen te ontmoeten en met een kop kwalitatieve koffie gebruik te maken van de flexibele werk-

plekken. Direct boven ons restaurant, naast de vergaderruimtes, is de flexwerk wing gesitueerd, waar u vrij kunt werken in een inspirerende omgeving, geheel kosteloos en met een gratis Wifi verbinding. Dit biedt dan ook perspectief voor ondernemers. De open structuur maakt het Crown Business Center de ideale zakelijke ontmoetingsplaats waar u zonder afspraak altijd vrij binnen kunt lopen. Hoe ideaal wilt u het hebben? Op ons eigen terrein hebben wij 1350 parkeerplaatsen en een oplaadpunt voor elektrische auto’s. Deze zakelijke omgeving biedt ondernemers de kans om elkaar te ontmoeten. Zelfs lunchen in ons restaurant is een netwerkmoment met 250 zakelijke lunchgebruikers per dag!

Guido Schmitt, Crown Business Center

 

Bouwbedrijf Vermeulen

In deze tijd van digitalisering en Social Media is het voor bedrijven steeds belangrijker om online zichtbaar te zijn en dat is niet altijd makkelijk voor vooral kleinere ondernemers.

Deze ontwikkelingen brengen echter wel als voordeel mee dat bedrijven onderling veel makkelijker kunnen communiceren over gebeurtenissen op ons bedrijvenpark en binnen het lokale bedrijfsleven. Mijn beeld van een modern Haansberg is dan ook een bedrijvenpark met een goede IT infrastructuur en een eigen online communicatieplatform waarin ieder lid elkaar kan vinden en elkaar kan helpen. Want samenwerken is een heel mooi doel, maar je kunt pas samenwerken als je elkaars behoeften/problemen weet.

Pim Vermeulen, Bouwbedrijf Vermeulen