Agenda >>

28 juni 2019

Tweedaagse excursie Eifel

30 augustus 2019

Golf&BBQ

19 september 2019

Ondernemersbijeenkomst Gemeentehuis

25 september 2019

Ontbijtsessie

> meer agenda

© 2019 www.ouwelandontwerp.nl
technische realisatie: www.klik3.nl

Investeren in glasvezel

Investeren in glasvezel

Regelmatig krijg ik de vraag wanneer het bedrijventerrein van glasvezel wordt voorzien. De huidige capaciteit is voor veel bedrijven onvoldoende. De behoefte aan data is de laatste decennia sterk gegroeid. Om deze grote hoeveelheden goed te kunnen verwerken zal ook het netwerk mee moeten groeien.

Glasvezel is de oplossing. Hiermee is het bedrijventerrein op de toekomst voorbereid.  Glasvezelverbindingen zijn niet alleen zeer snel, veilig maar maken ook grenzeloze innovatie mogelijk. Daardoor wordt zowel de concurrentiepositie van het bedrijventerrein als van de bedrijven die daar gevestigd zijn, versterkt.

Glasvezelverbindingen bieden grote voordelen. Een daarvan is de hoge snelheid waarmee gegevens over de lijn gaan. Glasvezelverbindingen zijn vele malen sneller dan ADSL- of kabelverbindingen. Nog een voordeel is dat voor het ophalen en het ontvangen van data evenveel brandbreedte beschikbaar is. Om dit voor elkaar te krijgen is het belangrijk dat zoveel mogelijk ondernemers meedoen aan dit project. Bij hoge deelname zijn de kosten voor elke ondernemer, groot of klein, aantrekkelijk!

Bert Wagemakers, initiatiefnemer glasvezeltraject bedrijvenpark De Haansberg

 

 

 

 

 

Voor meer informatie kijk op Glasnet Haansberg: http://www.glasnethaansberg.nl