Wat is GRIC Junior

16021477284SGtGT8YBslPrVOc


Wat is GRIC Junior?

GRIC Junior is een onderdeel van het GRIC, maar dan gericht op de jonge ondernemers (tot 40 jaar) binnen de gemeente Gilze en Rijen. Wij bieden de jonge ondernemers enerzijds een platform waarbinnen een lokaal netwerk opgebouwd kan worden en anderzijds helpen we ze op weg door gevestigde leden hun kennis en ervaringen met hen te laten delen. De jonge ondernemer leert zo zijn ondernemende kant kennen en krijgt de kans zijn talenten verder te ontwikkelen.


Lidmaatschap

Er is geen apart lidmaatschap voor GRIC Junior. Je wordt als ondernemer 'regulier' GRIC lid (informatie lidmaatschap GRIC) en kunt bij je aanmelding aangeven dat je jonger dan 40 jaar bent en dus graag aan wil sluiten bij het onderdeel GRIC Junior. De kosten zijn €185 per jaar bij 0 tot 50 werknemers.


Werkgroep

Eveline Vermeer - Vexpro

Erik van den Broek - Ordito


Activiteiten

Als GRIC Junior lid ben je natuurlijk ook welkom bij alle reguliere GRIC activiteiten. Daarnaast proberen we voor GRIC Junior per jaar 2 gerichte activiteiten aan te bieden op basis van de behoefte van de jonge ondernemers. Deze activiteiten zullen uiteraard mede gericht zijn op het ontmoeten van andere jonge ondernemers uit de gemeente (borrels, bbq’s, excursies e.d.). Maar we denken ook aan inspirerende bijeenkomsten om je de tools te geven om verder te kunnen bouwen aan succesvol ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling (themabijeenkomsten, peptalks door andere succesvolle jonge ondernemers e.d.).


Mentoren

Kees Hooft (FeedForward Organisatiecoaching) zet zijn kennis als ervaren ondernemer in om als mentor voor deze GRIC junioren te fungeren.


Interesse?

Ben jij een jonge ondernemer (< 40 jaar) en zou je graag kennis maken met ervaren ondernemers die je wegwijs kunnen maken in het ondernemerschap, meld je dan aan als lid van GRIC!