GRIC Junior

Wat is GRIC jr.?

GRIC jr. is een onderdeel van het GRIC, maar dan gericht op de jonge ondernemers (tot 40 jaar) binnen de gemeente Gilze en Rijen. Wij bieden de jonge ondernemers enerzijds een platform waarbinnen een lokaal netwerk opgebouwd kan worden en anderzijds helpen we ze op weg door gevestigde leden hun kennis en ervaringen met hen te laten delen. De jonge ondernemer leert zo zijn ondernemende kant kennen en krijgt de kans zijn talenten verder te ontwikkelen.


Activiteiten

We zijn nog volop bezig met het onderzoeken waar nu precies de behoefte van de jonge ondernemers ligt, zodat we op basis daarvan gericht activiteiten aan kunnen bieden. Deze activiteiten zullen uiteraard mede gericht zijn op het ontmoeten van andere jonge ondernemers uit de gemeente (borrels, bbq’s, excursies e.d.). Maar we denken ook aan inspirerende bijeenkomsten om je de tools te geven om verder te kunnen bouwen aan succesvol ondernemerschap en persoonlijke ontwikkeling (themabijeenkomsten, peptalks door andere succesvolle jonge ondernemers e.d.).


Mentoren

Verder denken wij dat jonge ondernemers veel kunnen leren van ervaren ondernemers. Binnen het GRIC hebben zich een aantal ondernemers gemeld die zich graag als mentor of coach voor de jonge ondernemers in willen zetten. Tijdens de bijeenkomsten zullen de mentoren en jonge ondernemers kennis met elkaar kunnen maken via diverse activiteiten. Ook zal er voor de jonge ondernemers de mogelijkheid zijn om aan te geven waar zij behoefte aan hebben, zodat we GRIC Junior verder vorm kunnen geven.

Kees Hooft (FeedForward Organisatiecoaching) fungeert als mentor voor de werkgroep GRIC Junior.


Interesse?

Ben jij een jonge ondernemer (< 40 jaar) en zou je graag kennis maken met ervaren ondernemers die je wegwijs kunnen maken in het ondernemerschap, meld je dan aan als lid van GRIC!