© 2018 www.ouwelandontwerp.nl
technische realisatie: www.klik3.nl

Nieuwe GRIC Leden

Op deze pagina krijgen ondernemers die zich als nieuw lid aanmelden bij het GRIC de gelegenheid om zich voor te stellen aan de leden van de ondernemersvereniging. Door op de bedrijfsnaam te klikken komt u (indien beschikbaar) op de website van het nieuwe GRIC-lid. Onder de logo's vindt u korte omschrijvingen.

 

Zon Bloemstyling


Zon Bloemstyling kleedt uw locatie graag aan met passend bloemwerk of groendecoraties.
 

Harold van den Bosch 
Interieurbouw B.V.


Harold van den Bosch uit Gilze is een allround meubelmakerij en interieurbouwer. Voor zowel groot- als kleinschalige projecten voor particulieren, bedrijven en architecten. Met een bestaan van bijna 25 jaar ‘timmeren’ ze al even aan de weg. Het team van Harold van den Bosch bestaat uit vijf vaste medewerkers; specialisten op het gebied van houtbewerking. Elke opdracht voor een keuken, (badkamer)meubel of ander interieurstuk wordt op maat gemaakt. Van ontwerp, fabricage, spuitwerk tot en met de plaatsing. U kunt bij Harold van den Bosch terecht voor groot- en kleinschalige projecten, afgestemd op uw budgetwensen.
 

Brandness


Erwin van Hulten: “Als full service marketing bureau bouwen we samen aan een sterke relatie tussen uw merk en uw klant. Succes vraagt om een strategische aanpak, daarom combineren wij merkontwikkeling, online- en offline marketing tussen de verschillende fases van de ‘Customer Journey’. Wij gaan niet (alléén) voor de quick wins, maar maken samen met u uw ambities waar.” 

**