Agenda >>

28 juni 2019

Tweedaagse excursie Eifel

30 augustus 2019

Golf&BBQ

19 september 2019

Ondernemersbijeenkomst Gemeentehuis

25 september 2019

Ontbijtsessie

> meer agenda

© 2019 www.ouwelandontwerp.nl
technische realisatie: www.klik3.nl

Nieuwe GRIC Leden

 

Op deze pagina krijgen ondernemers die zich als nieuw lid aanmelden bij het GRIC de gelegenheid om zich voor te stellen aan de leden van de ondernemersvereniging. Door op de bedrijfsnaam te klikken komt u (indien beschikbaar) op de website van het nieuwe GRIC-lid. Onder de logo's vindt u korte omschrijvingen.

****************************************************************************************

Versteijnen Trucks B.V.

Daniëlle Versteijnen: "Wij zijn dealer in zware bedrijfsvoertuigen zoals trekkers, opleggers, betonpompen, kraanwagens en diepladers. We hebben een continu wisselende voorraad van ongeveer 100 eenheden van alle merken, mocht de truck die u zoekt er niet tussen staan, dan kunnen wij deze zeker op korte termijn leveren. Ook zijn we volledig RDW gecertificeerd zodat we auto's kunnen afmelden, tijdelijk verzekeren, afmelden voor export, verzorgen van een nieuw nederlands kenteken en verscheping wereldwijd. We kunnen uw truck tot in detail naar wens maken en afleveren. Zo kunnen we lease verzorgen, spuitwerk, kraankeuringen en het technisch klaar maken van de voertuigen. Nieuwsgierig? Kom gerust eens langs of neem contact met ons op!"

****************************************************************************************

Petersen Arbozorg & Veiligheid

Petersen Arbozorg & Veiligheid levert haar diensten aan bedrijven in met name de bouw- en installatiesector, de zonne-ennergie-sector en de uitzendbranche. Petersen Arbozorg & Veiligheid helpt bedrijven om de risico's en gevaren op een aanvaardbaar niveau te brengen en te houden. Daarbij streven we tevens naar het maximaal haalbare rendement binnen organisaties. Immers: extra veiligheid is pure winst. Hoofdactiviteiten: 1. Begeleiden VCA- en VCU-certificatietrajecten; 2. Organiseren praktijkgericht trainingen veilig werken op daken; 3. Organiseren van VCA-trainingen in 12 verschillende talen. 4. Uitvoeren | opstellen risico-analyses (RI&E, TRA, VGM-RI&E en VG-plan); 5. Uitvoeren van veiligheidsinspecties tijdens PV-installaties.