Agenda >>

4 september 2018

Bestuursvergadering

7 september 2018

Golf & BBQ

20 september 2018

Ondernemersbijeenkomst Gemeentehuis - Meet Stella!

2 oktober 2018

Bestuursvergadering

> meer agenda

© 2018 www.ouwelandontwerp.nl
technische realisatie: www.klik3.nl

Nieuws

Zomerborrel 2017 - een topper!

Datum: 23-06-2017

Vorig jaar (2016) begon mijn verslagje met "Donderdagmiddag 17:00 uur, 30 graden Celsius, heel rustig fietste ik richting De Jacobushoeve om daar niet al te transpirerend aan te komen. Niet gelukt ;)" Ik kan deze tekst herhalen met als enige verschil dat de temperatuur dit jaar 37 graden was :).

Een topper
Het weer heeft de pret absoluut niet gedrukt. De zomerborrel GRIC 2017 was een groot succes. Niet alleen in aantal deelnemers (ruim 100, het hoogste aantal ooit op een borrel), ook de reacties van de deelnemers waren heel goed.

Bij aankomst op de prachtige Jacobushoeve, kregen alle deelnemers de gebruikelijke naambadge met als toevoeging een letter. Rond de klok van 6 waren de meeste deelnemers gearriveerd en voorzien van een lekker drankje. Na het welkom door voorzitter Bert Wagemakers, startte de netwerkactiviteit. Stan Wens die, samen met Inge Schmohl en Harry Broers, had bedacht dat een netwerkactiviteit van toegevoegde waarde zou zijn, legde de bedoeling uit.

Die letter op de badge correspondeerde met een tafel. Daar verzamelden "dezelfde letters" (ongeveer 10 per tafel) en volgde een voorstelronde. Wie ben je, wat doe je? Visitekaartjes werden uitgewisseld. Simpel maar doeltreffend.
"Absoluut van toegevoegde waarde", "Moeten we echt vaker doen", "Dat was verrassend leuk""Ik heb mensen gesproken die ik nooit zomaar zelf zou benaderen" zijn uitspraken van nadien.

De barbecue lag ondertussen vol met heerlijk vlees en binnen stond een buffet met heerlijke salades en brood klaar. Bas van Abeelen en zijn personeel hebben ons allemaal heel goed verzorgd van eten en drinken. Voor de liefhebbers was er nog heerlijk vers gemaakt ijs in heerlijke smaken.

Zanger Erik Potters (Znerik of was het de broer van Kees van Beijsterveldt :) ?) zorgde voor gezellige achtergrondmuziek met zijn mobiele piano.

Het weer (ondanks even een stevige regenbui) èn de sfeer waren fantastisch, men zocht elkaar op, er werden gezellige gesprekken gevoerd en zelfs directe afspraken gemaakt.

En het was nog lang onrustig op de Steenovensebaan….  ;)

Kortom, een supergezellige activiteit! Bas van de Jacobushoeve, dank voor de goede zorgen. Aanwezige leden, hartelijk dank voor jullie deelname. Tot de volgende gelegenheid!

Enkele foto's vind je hier.

**

> klik hier om terug te keren