Agenda >>

4 september 2018

Bestuursvergadering

7 september 2018

Golf & BBQ

20 september 2018

Ondernemersbijeenkomst Gemeentehuis - Meet Stella!

2 oktober 2018

Bestuursvergadering

> meer agenda

© 2018 www.ouwelandontwerp.nl
technische realisatie: www.klik3.nl

Nieuws

Wat kunnen ondernemers doen met Blockchain?

Datum: 28-03-2018

Bij de ontbijtsessie van 25 april a.s. zal gastspreker Maarten Korz, Innovatiemanager bij Rabobank, tevens gastdocent Fintech & Blockchain op Nyenrode Business University een presentatie houden over dit onderwerp. Innovatie en nieuwe technologieën zijn de thema’s waar Maarten zich dagelijks mee bezig houdt. Laat u informeren en inspireren om na te denken wat de impact van blockchaintechnologie kan zijn voor uw bedrijf. Meld u nog snel aan!

Wat kunnen ondernemers doen met blockchain?

Ver van mijn bed show? Biedt het ook kansen voor mij als ondernemer of toch vooral bedreigingen?
De technologie achter blockchain is bijzonder complex, en weinig Nederlandse ondernemers zijn in
staat om vlot uit te leggen hoe het proces werkt. Toch hoeft u de technologie niet tot in detail te
kennen om enthousiast te worden van de toepassingen die deze innovatie op termijn voor uw sector kan bieden. Wat moet u nu gaan doen?

Steeds vaker hoor je: “Leg dat blockchain gedoe eens uit. Ik heb een hele berg aan artikelen gelezen en weet er nog steeds niets van.” Het probleem met de meeste artikelen waarin blockchain wordt uitgelegd, is dat ze meer details geven dan de meeste mensen willen hebben, waarbij ze woorden gebruiken die voor de meesten klinken alsof ze buitenlands zijn en waardoor mensen verwarder achter worden gelaten dan toen ze aan het stuk begonnen. Blockchain wordt steeds vaker bestempeld als de grootste innovatie sinds internet. Welke impact heeft deze complexe technologie op de toekomst van uw bedrijf?

Na afloop zal Babette Melsen van Fifth Legal nog een korte presentatie houden over de gevolgen van de nieuwe wet AVG voor u als ondernemer.

Meld u dus nog snel aan via www.gric.nl/aanmelden

> klik hier om terug te keren