Agenda >>

4 september 2018

Bestuursvergadering

7 september 2018

Golf & BBQ

20 september 2018

Ondernemersbijeenkomst Gemeentehuis - Meet Stella!

2 oktober 2018

Bestuursvergadering

> meer agenda

© 2018 www.ouwelandontwerp.nl
technische realisatie: www.klik3.nl

Nieuws

SMAAKvolle lentebijeenkomst GRIC

Datum: 28-03-2018

Wat was er donderdagavond 22 maart toch te doen bij Smaak? Nou, daar vond de jaarlijkse lentebijeenkomst plaats van ondernemersvereniging GRIC met 60 ondernemers uit onze gemeente. Voorzitter Bert Wagemakers presenteerde de nieuwe plannen en activiteiten van het GRIC.

In 2018 gaat het GRIC extra aandacht geven aan jonge ondernemers (Gric Junior) en zal zij elke maand een activiteit voor haar leden organiseren, zoals informatieve ontbijtsessies, netwerkbijeenkomsten en leerzame bezoeken aan collega-bedrijven. In het najaar vinden er bijeenkomsten plaats over het aanbestedingsbeleid van de gemeente. Wil je meer weten over de geplande activiteiten? Lees dan verder op www.gric.nl.

Smaak trekt een grotere jas aan
Ook Rob Marcelissen kondigde grootse nieuwe plannen aan. Smaak gaat uitbreiden, de boel wordt grondig verbouwd en daarna blijven ze ook in de vroege avond open. Er wordt dus flink geïnvesteerd om het winkelcentrum aantrekkelijker te maken. Het GRIC gaat in 2018 de samenwerking met de winkeliersvereniging verder vormgeven om hier ook aan bij te kunnen dragen. Samen kun je meer dan alleen.

Het nieuwe politieke landschap en het ondernemersklimaat
De uitslag van de verkiezingen is bekend. Zodra het nieuwe collegeprogramma voor de komende vier jaar rond is, gaat het GRIC-bestuur samen met haar leden in gesprek met het nieuwe college over hun plannen voor ondernemend Gilze en Rijen. Doel is altijd om het ondernemersklimaat in goed overleg te verbeteren.

Eén van de aanwezigen was Ellen Brouwers van Art du ell uit Gilze. Volgens Ellen was de bijeenkomst erg gezellig, maar ook effectief. Het is een unieke gelegenheid om bedrijven uit de gemeente te leren kennen en ook de mensen erachter. Je ontmoet elkaar in een andere sfeer en omgeving en daardoor leer je veel meer over elkaar.


De volgende bijeenkomst staat gepland op woensdagochtend 25 april. Dan is er een ontbijtsessie over blockchain|bitcoins en ook de nieuwe Privacywet (AVG). Meld je nog snel aan via www.gric.nl/aanmelden

 

 

Foto's XziXzi Fotografie

> klik hier om terug te keren