Agenda >>

3 juli 2018

Bestuursvergadering

4 september 2018

Bestuursvergadering

7 september 2018

Golfmiddag

20 september 2018

Ondernemersbijeenkomst Gemeentehuis

> meer agenda

© 2018 www.ouwelandontwerp.nl
technische realisatie: www.klik3.nl

Nieuws

Een zonnige Zomerbijeenkomst

Datum: 28-05-2018

Op donderdag 24 mei stonden Erwin en Tresi van Samen in Gilze, klaar om onze leden met hun introducés te ontvangen op de GRIC Zomerbijeenkomst. Niets was door het jonge, enthousiaste ondernemersstel aan het toeval overgelaten, zelfs de zon was geregeld en de buien waren afgezegd.

Na het welkomstwoordje van voorzitter Bert Wagemakers werd met de netwerkactiviteit begonnen. Dit keer had de activiteitencommissie, bestaande uit Rob de Swart en Henny Schilder, gekozen voor een PubQuiz.

De aanwezigen werden in een team ingedeeld waar ze zich eerst aan elkaar voor konden stellen en kort hun core business konden toelichten. De, zeer pittige, vragen waren onderverdeeld in 3 categorieen: GRIC, algemene kennis en gemeente Gilze en Rijen. Er mocht natuurlijk geen gebruik gemaakt worden van de mobiele telefoon, wat voor sommigen nog een hele uitdaging was.

Na een half uurtje serieus (net-)werken mochten de pennen neergelegd worden en stond er een fantastisch koud en warm buffet voor de aanwezigen klaar. Na een strenge, doch rechtvaardige controle van de, soms erg ludieke, antwoorden kwam team Bert’s Angels & Devils als winnaar uit de bus.  Zij ontvingen allemaal een GRIC keychain en mogen natuurlijk een jaar lang de titel ‘GRIC PubQuiz Kampioen’ voeren.

De avond werd afgesloten met een overheerlijk dessert en wat na-borrels. Het was een succesvolle bijeenkomst en we danken dan ook graag alle aanwezigen en het topteam van Samen in Gilze voor het mede mogelijk maken hiervan.

Runner up GRIC PubQuiz 2018 GRIC PubQuiz Kampioen 2018

 

Download hier de GRIC Zomerbijeenkomst 2018 PubQuiz (met antwoorden)

> klik hier om terug te keren