© 2019 www.ouwelandontwerp.nl
technische realisatie: www.klik3.nl

Nieuws

Geslaagde Golf&BBQ middag Golfpark Weilenseind

Datum: 11-09-2018

Op vrijdag 7 september jl. organiseerde GRIC, in samenwerking met OCT, haar jaarlijkse Golf&BBQ. De weergoden waren ons dit jaar gelukkig erg goed gezind! In een heerlijke nazomer-zonnetje ontvingen Bert Wagemakers van GRIC en Jan Michielsen van OCT de deelnemers aan deze Golf&BBQ editie.

Golfpro Wim van Kaathoven nam de 17 clinic deelnemers mee in de wondere wereld van chippen, putten, fairways, de green “lezen” en, niet geheel overbodig, “fore” roepen. De golfers-in-spe namen fanatiek deel aan de puttingwedstrijd waarbij het witte team er met de overwinning vandoor ging. De overige 23 deelnemers liepen 9 of 18 holes in 7 flights van 3 of 4 personen.

Rond half zeven was iedereen binnen en kon op het terras van een welverdiend drankje genieten. Voor de wedstrijdleiding begon het rekenen, wie o wie heeft er dit jaar de hoogste score behaald?

Na een eerste ronde van het barbecue buffet, volgde de prijsuitreiking.  De aanmoedigingsprijs bij de clinic, ging dit jaar naar Jeroen Boor. Bij de golfwedstrijd behaalde Rob Bosmans de 1e prijs, was er een mooie 2e prijs voor Harrie van den Broek en ging Jan Michielsen met de 3e prijs aan de haal.

Het was een ontspannen, gezellige dag die door De Hooikar wederom perfect verzorgd was. Iedereen bedankt voor de bijdrage aan een geslaagde bijeenkomst!

> klik hier om terug te keren