Agenda >>

28 juni 2019

Tweedaagse excursie Eifel

30 augustus 2019

Golf&BBQ

19 september 2019

Ondernemersbijeenkomst Gemeentehuis

25 september 2019

Ontbijtsessie

> meer agenda

© 2019 www.ouwelandontwerp.nl
technische realisatie: www.klik3.nl

Nieuws

Duurzaamheidsgala druk bezocht

Datum: 26-10-2018

Donderdagavond 11 oktober was het dan zo ver; de uitreiking van de Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) Award in de Week van de Duurzaamheid. Het was spannend. Want 14 genomineerden duurzame ondernemers kregen van wethouder Ariane Zwarts te horen of zij één van de winnaars zijn uit de vier duurzaamheidscategorieën. Ook was er een overallprijs en aanmoedigingsprijs te winnen. We houden u niet langer in spanning.

foto: Jacomijn Dijkers

  • Duurzame consumptie en productie: Melkveehouderij van Poppel
  • Duurzame en betaalbare energie: Berla lighting
  • Fatsoenlijke banen en economische groei: La Poubelle
  • Partnerschappen voor de doelen: Gotcha Group
  • Overall prijs: Van Poppel Melkvee bedrijf
  • Aanmoedigingsprijs: Workin

Vakjury bedankt!

Graag bedankt de organisatie de zeer betrokken vakjury voor het bezoeken van alle 14 genomineerden ondernemers en het uitbrengen van een vakkundig juryrapport. De vakjury bestaat uit: Ron Roovers (Rabobank), Peter Douma (Douma Bouwkundig Adviesburo), Paula Kasius (Amalthea), Marc van Dongen (ABG Organisatie) en Peter van der Avoird (Van der Avoird Trayplant).

Samen Bewust

Wij kijken terug op een wederom geslaagde Week van de Duurzaamheid. Voor de tweede keer op rij is de Week van de Duurzaamheid een succesvolle week gebleken en dat komt door de inzet van onze inwoners. Samen zijn er duurzame activiteiten georganiseerd. Voor jong en oud. Daarmee geven we duurzaamheid de aandacht die het verdiend, voor nu en voor later. Dat is pas Samen Bewust.

> klik hier om terug te keren