© 2019 www.ouwelandontwerp.nl
technische realisatie: www.klik3.nl

Nieuws

Jonge ondernemers in contact tijdens Herfstbijeenkomst

Datum: 26-10-2018

Donderdagavond 26 oktober vond, tijdens de Herfstbijeenkomst in Stad Parijs, de aftrap plaats van GRIC Junior. Dit is een GRIC initiatief om jonge ondernemers bij elkaar te brengen, te informeren, en te inspireren.

Er waren voor deze eerste bijeenkomst maar liefst 18 jonge ondernemers aanwezig. Zij gingen volop met elkaar in gesprek, daarbij geassisteerd door mentor Kees Hooft en twee leden van de projectgroep GRIC Junior, Peter Douma en Thijs Kennes. Jonge ondernemers worden de komende periode expliciet uitgenodigd om het GRIC te leren kennen.

Eén van de aanwezigen was de 26-jarige Lars van Engelen (Van Engelen Metselwerken). Zij zijn al langer lid en ook Lars komt regelmatig naar de ledenbijeenkomsten. Hij vindt het een goed idee om aanvullende activiteiten te organiseren voor jonge ondernemers. Hij vindt vooral de informatieve ontbijtsessies interessant en zou graag meer aandacht willen voor de invalshoek en specifieke problemen van jongere ondernemers. Een project als GRIC Junior is gewenst, omdat het netwerken zonder actieve aansturing en coaching onvoldoende van de grond komt.

De Herfstbijeenkomst werd ook dit jaar weer druk bezocht. In totaal bijna 70 ondernemers hebben kunnen genieten van de gezellige atmosfeer bij Stad Parijs en het heerlijke diner. En door het juiste bier en wijn bij de gerechten te schenken, met bijbehorende uitleg door een zytholoog en vinoloog, smaakte alles nog beter!

Ben of ken jij die jonge ondernemer?

Ben je jonger dan 40 jaar en ondernemer in onze gemeente? Meld je dan aan bij info@gric.nl zodat we je kunnen uitnodigen voor de eerstvolgende GRIC Junior activiteit. Die vindt binnenkort al plaats, dus wacht niet te lang. Er zijn geen verplichtingen aan verbonden, je hoeft geen lid te zijn of worden.

 

Foto's> klik hier om terug te keren