Activiteiten

Coronatoegangsbewijs ingezet bij activiteiten

Coronatoegangsbewijs vereist voor onze activiteiten

Hieronder lees je hoe je een coronatoegangsbewijs kunt maken:


Vooraf

1. Download de CoronaCheck-app of ga naar CoronaCheck.nl

2. Upload 1 van de volgende bewijzen in de CoronaCheck-app:

  1. Vaccinatiebewijs: je kunt dit uploaden als je volledig ben gevaccineerd. Je bewijs is pas geldig vanaf 14 dagen nadat je volledig gevaccineerd bent.
  2. Testbewijs: voorafgaand dien je je binnen 24 uur voor de aanvangstijd te laten testen. Je kunt hiervoor een afspraak maken via www.testenvoortoegang.org.
  3. Herstelbewijs: vanaf 1 juli kan dit bewijs worden opgehaald in de CoronaCheck app.


Bezoek

Neem je coronatoegangsbewijs mee via de CoronaCheck-app of print een papieren bewijs.

Bij de ingang wordt uw QR-code gescand. Vergeet niet uw legitimatiebewijs mee te nemen, want deze gegevens worden vergeleken met de gegevens in het coronatoegangsbewijs.


Uiteraard volgen wij alle maatregelen vanuit de overheid en het RIVM nauwlettend en worden deze waar nodig toegepast.

23-09-21 | 13.30 uur | Ladies Day

LET OP: CORONATOEGANGSBEWIJS VEREIST


Update 14-09-21 | nog 6 dagen om in te schrijven

De tweede activiteit na de corona-stop is voor onze Ladies!


Wat gaan we doen?

We gaan naar Hof van Baarle! Een rondleiding door de wijngaard en wijnmakerij, vanzelfsprekend gevolgd door een proeverij van de eigen wijnen. Dit allemaal onder leiding van de wijngaardenier die ons uiteraard ook meeneemt naar het Belgisch stukje grondgebied (enclave) midden in de wijngaard.

1631625506mxOoRzcBRE31mNAP


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Wat geweldig dat we dit jaar de Ladies Day voor de vrouwelijke ondernemers onder ons kunnen vieren! We lichten graag een tipje van de sluier op.


Wat gaan we doen?

We bezoeken een bedrijf dat gouden en zilveren medailles heeft gewonnen voor haar producten. Je hoeft niet bang te zijn grenzen te overschrijden. Al adviseren we om het rustig aan te doen met het proeven van de lekkernijen en drankjes.


Vervoer

Als je zin hebt om op de fiets te komen dan is het vanuit Rijen een uurtje fietsen, vanuit Gilze 20 minuten minder. We laten nog weten hoe laat er vertrokken wordt vanaf de verzamelplaats (in zowel Rijen als Gilze). Kom je liever met de auto dan graag te zijner tijd zelf onderling afspreken om te carpoolen.


Datum: donderdag 23 september 2021

Tijd: 13.30-16.30 uur (exclusief ‘nazitten’ en reistijd voor/na)

Genodigden: vrouwelijke GRIC-leden/ondernemers*

Opmerking: trek gemakkelijke schoenen aan voor buiten en binnen

Locatie: in september ontvang je de informatie met de exacte locatie

Aanmelden: via het aanmeldformulier, op vrijdag 17 september sluit de inschrijving.


* De voorwaarde voor deelname is dat er actief meegewerkt wordt in het bedrijf. De gedachte achter de Ladies Day is dat de deelnemers dezelfde specifieke zaken en uitdagingen tegenkomen bij het ondernemen en daar eens met andere vrouwelijke ondernemers over kunnen praten. 


16251313269I1HQdNG9qbK7wkY

14-10-21 | 19.30 uur | Ondernemersbijeenkomst Gemeentehuis

LET OP: CORONATOEGANGSBEWIJS VEREIST


Bent u benieuwd wat er de komende jaren allemaal op ons afkomt? Wilt u weten hoe uw branche of bedrijf er over vijf jaar voor staat? GRIC, de Rabobank en de Gemeente Gilze en Rijen organiseren, traditiegetrouw, de ondernemersbijeenkomst voor alle ondernemers in de gemeente met een bijzondere gastspreker in de herhaling: Peter van der Wel, futuroloog!


16227100178kTJWQ7D1hLHcUGX


Peter van der Wel houdt van de toekomst. Hij verzorgt als futuroloog en econoom al meer dan 20 jaar inspirerende en verrassende lezingen en presentaties over de toekomst. Een lezing van Peter van der Wel is behalve humoristisch en leerzaam ook een echte "wake up call".

In een visueel verhaal neemt Peter u mee naar de nabije toekomst. Hij laat zien welke ontwikkelingen er op ons afkomen, wat dat mogelijkerwijs zal betekenen voorondernemers en overheden en waarom dat zo zal zijn. Tot slot toont hij wat we nog meer mogen verwachten in de wat verdere toekomst. U krijgt hiermee een (blijvende)nieuwe kijk op heden en toekomst.


Programma

19.30 uur : ontvangst gasten

20.00 uur : start bijeenkomst

welkom door voorzitter GRIC, Bert Wagemakers

openingswoord door wethouder economische zaken David Vermorken

toelichting door de manager Bedrijven Rabobank Ron Roovers

20.15 uur : aanvang presentatie van Peter van der Wel

21.30 uur : einde presentatie, evt. vragen/contact met toehoorders


Alle ondernemers uit Gilze-Rijen zijn van harte welkom op deze ondernemersbijeenkomst, een lidmaatschap van GRIC is niet noodzakelijk, aanmelden wel.


Datum: 14 oktober 2021

Genodigden: alle ondernemers uit Gilze en Rijen

Locatie: Gemeentehuis, Raadhuisplein, Rijen

Inschrijven: via het aanmeldformulier


Wie is Peter van der Wel?

Tijdens een lange strandwandeling in de zomer van 1989 kwam Peter van der Wel tot het volgende inzicht. Een betere wereld begint met meer kennis van de toekomst. Alleen zo kun je in het heden betere beslissingen nemen voor een betere toekomst. Het verleden kun je immers niet meer veranderen, zelfs het heden niet, maar de toekomst nog wel. Op dat moment besloot hij zich verder te verdiepen in een oude liefde van hem: de futurologie. Sindsdien houdt hij zich bezig met het verkennen van de toekomst, met als lijfspreuk: better forsight for a better future.


Als futuroloog geeft hij nu al meer dan 20 jaar inspirerende en verrassende lezingen en presentaties. Een lezing van Peter van der Wel is behalve leerzaam en humoristisch ook tegelijk een “wake up call” en een “call to action”. Peter behoort dan ook al vele jaren tot de hoogst gewaardeerde sprekers (9,2) van Nederland.


In een zeer visueel verhaal neemt Peter zijn toehoorders mee naar de nabije toekomst. Hij laat zien welke ontwikkelingen er op ons afkomen, wat dat mogelijkerwijs zal betekenen voor ons allen, en vooral ook waarom dat zo zal zijn. De aanwezigen krijgen hiermee een (blijvende) nieuwe kijk op heden en toekomst. Wij beloven u een presentatie met impact en veel inspiratie waarover nog veel en lang zal worden nagepraat.


Peter heeft gewerkt voor vele grote multinationals, midden en kleinbedrijf, not-for-profits en vele overheden zowel lokaal als nationaal en internationaal. Van 1998 tot 2006 was Peter directeur van de stichting EPN (Electronic-highway Platform Nederland) en van de daaraan gelieerde stichtingen en platforms zoals de Safe Internet Foundation (SIF), het Nederlands Instituut voor Telemedicine (NITEL), het Platform voor de Informatiesamenleving en Platform de Virtuele School.


Peter is auteur van verschillende boeken over de toekomst en over futurologie en is lid van de Association of Professional Futurists (APF) en lid en medeoprichter van de Dutch Future Society.

03-11-21 | 07.45 uur | Ontbijtsessie Broodfonds

LET OP: CORONATOEGANGSBEWIJS VEREIST


Word je als zelfstandige ziek, dan zit je zonder inkomen. Ben je een jaar ondernemer? Dan is een Broodfonds misschien iets voor jou!


Op 3 november geeft René Albers van BroodfondsMakers een presentatie speciaal voor GRIC. Wat is een Broodfonds precies? Bekijk hiervoor het onderstaande filmpje!


1631774796Mi02InKwuneW47PU


Een Broodfonds is een collectieve voorziening voor arbeidsongeschiktheid, ontwikkeld dóór en vóór ondernemers. Arbeidsongeschiktheid is een risico voor de ongeveer anderhalf miljoen zelfstandigen in ons land. Kleine groepen zelfstandigen met verschillende beroepen spreken in een Broodfonds af om elkaar bij arbeidsongeschiktheid met schenkingen te steunen. Vaak wordt dit soort voorzieningen ook wel aangeduid als een ‘schenkkring’. De BroodfondsMakers begeleiden de oprichting van de individuele groepen en zorgen ervoor dat aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan. Alleen groepen die zijn opgezet door de BroodfondsMakers en die voldoen aan de voorwaarden zijn een Broodfonds™ en mogen die naam gebruiken.


Broodfondsen zijn betaalbaar, kleinschalig en transparant!


Programma

07.45 uur aanvang ontbijtbuffet

08.15 uur opening en aanvang sessie

09.45 uur informele afsluiting onder het genot van een kopje koffie

10.00 uur einde bijeenkomst


Datum: 3 november 2021

Locatie: Hotel Gilze-Tilburg, Klein Zwitserland 8, 5126 TA Gilze

Aanvang: vanaf 7.45 uur staat het ontbijt voor je klaar, om 08.15 uur start de sessie

Inschrijven: t/m 26 oktober via het inschrijfformulier

Minimum aantal deelnemers: Er zijn minimaal 20 deelnemers nodig voor deze ontbijtsessie

Coronamaatregelen: wij houden ons vanzelfsprekend aan de dan geldende maatregelen. Een coronatoegangsbewijs zal bij aanvang gescand worden.1631774950kjj0I4us28KJMVhz

19-11-21 | 14.00 uur | Bedrijvenbezoekdag

LET OP: CORONATOEGANGSBEWIJS VEREIST


De Bedrijvenbezoekdag staat weer op de agenda! We gaan dit jaar voor de zeventiende keer op pad, dit jaar is Gilze aan de beurt!


Tussen 14.00 uur en 17.00 uur zijn we te gast bij drie bedrijven en krijgen we uitleg over hun specifieke business. Vanaf 17.00 uur verzamelen we voor de Winterbijeenkomst bij De Hooikar waar je tijdens een afsluitende borrel kunt genieten van een heerlijk buffet.


Meer informatie over de bedrijven die we gaan bezoeken volgt. Wil je je alvast inschrijven? Dan kan dat natuurlijk via het inschrijfformulier!


Datum: 19 november 2021

Locatie: Gilze. Bij welke van de drie bedrijven je verwacht wordt hoor je een paar dagen vooraf.

Aanvang: 14.00 uur

Inschrijven: t/m 14 november via het inschrijfformulier


Coronamaatregelen: wij houden ons vanzelfsprekend aan de dan geldende maatregelen. Een coronatoegangsbewijs zal bij aanvang gescand worden.


1631782333A3PMvmz5nbH0V529

19-11-21 | 17.00 uur | Winterbijeenkomst

LET OP: CORONATOEGANGSBEWIJS VEREIST


Ook als je niet in de gelegenheid bent 's middags aan te sluiten bij de Bedrijvenbezoekdag ben je vanzelfsprekend van harte welkom om vanaf 17.00 uur bij de Winterbijeenkomst bij De Hooikar aan te sluiten! De familie Verheijen-Van den Ouweland en hun team staan vanaf 17.00 uur klaar om ons te ontvangen en te voorzien van een drankje en heerlijk buffet.

16317818499IDriuMc7wfMVuJK


Datum: 19 november 2021

Locatie: De Hooikar, Alphenseweg 14A, 5126 PN Gilze

Aanvang: 17.00 uur

Inschrijven: t/m 14 november via het inschrijfformulier


Coronamaatregelen: wij houden ons vanzelfsprekend aan de dan geldende maatregelen. Een coronatoegangsbewijs zal bij aanvang gescand worden.


16317821434Ib3W89hrE9nCiq0
01-12-21 | 07.45 uur | Ontbijtsessie generatieverschillen op de werkvloer

LET OP: CORONATOEGANGSBEWIJS VEREIST


1631776830Jqpm1BlYxyxkUSH1


Kim Jansen | Generatieverschillen en Generatiemanagement

De wereld is nog nooit zo snel in beweging geweest als nu. De snel veranderende wereld vraagt om een nieuwe blik op werk. Ook van individuen en organisaties om wendbaar te zijn en zichzelf steeds te blijven vernieuwen. En dat vernieuwen moeten we met 5 generaties op de werkvloer doen. Meer dan ooit! Generaties verschillen in mentaliteit, drijfveren en werkwijze. Vooral de jonge Generatie Y heeft duidelijk een andere visie op werk. Van 9 tot 5 werken is ouderwets, beloning moet transparant zijn, persoonlijke ontwikkeling op maat gemaakt en van managers wordt coachend leiderschap gevraagd. Lang niet altijd gemakkelijk, zeker in een tijd van vergrijzende personeelsbestanden en verouderde organisatiepatronen.


Deelnemers/toehoorders worden op interactieve wijze meegenomen in de wereld van de 5 generaties op de werkvloer. Zij maken kennis met de verschillende generaties en hun eigen visies, normen en gedragspatronen. Kim Jansen pakt, met de deelnemers/toehoorders, de volgende vragen beet: Wat zijn de kenmerken van de generaties? Waar zit de kloof? Waar zitten de mogelijkheden om bruggen te slaan, elkaar te versterken en elkaars kwaliteiten te benutten? Wat heeft elke generatie nodig om te kunnen excelleren en op welke wijze kun je alle generaties op de werkvloer verbinden?


Vertaling naar de praktijk

Men wordt uitgedaagd om de vertaling naar zichzelf en de organisatie te maken en wat hij/zij daarmee in de praktijk kan. Het resultaat: inzicht in generatieverschillen, meer onderling begrip, bewustwording en ideeën om de kloof te dichten en om generatiemanagement toe te passen bij de eigen organisatie of team. Op lange termijn is het doel: bevlogen en betrokken medewerkers, synergetische samenwerking, aantrekkelijke werkgever, innovatieve producten, up-to-date businessmodel, loyale klanten en sterke marktpositie.


Achtergrond Kim Jansen

Kim Jansen is sociaal psycholoog en afgestudeerd trainer. Sinds 2005 is Kim werkzaam op het snijvlak van HR, onderzoek en het trainerschap. Ze weet op speelse wijze en met humor haar toehoorders voor zich te winnen. Elke sessie heeft een hoge mate van interactiviteit en dynamiek.


Datum: 1 december 2021

Locatie: Hotel Gilze-Tilburg, Klein Zwitserland 8, 5126 TA Gilze

Aanvang: vanaf 7.45 uur staat het ontbijt voor je klaar, om 08.15 uur start de sessie

Inschrijven: t/m 28 november via het inschrijfformulier

Coronamaatregelen: wij houden ons vanzelfsprekend aan de dan geldende maatregelen. Een coronatoegangsbewijs zal bij aanvang gescand worden.

Doorlopend | Workshops en sessies Station88

Station88 | Huis voor Ondernemerschap

Hét platform voor ondernemers uit Midden-Brabant. Ze delen kennis, creëren bewustwording, inspireren en motiveren zodat jij als ondernemer met jouw onderneming kunt groeien en versnellen.

Check het volledige programma vol met live en online workshops en sessies en laat je informeren en inspireren!

1612511526pZUHnVN32k0cqQ0Z

Gemeente Gilze en Rijen is een partner van Station88.