Activiteiten

01-09-20 | Update planning activiteiten

Het bestuur heeft besloten de volgende aanpassingen in de planning door te voeren. Het organiseren van grotere bijeenkomsten vinden we gezien de huidige situatie rondom COVID-19 vooralsnog niet verantwoord.


GEANNULEERD | 16-09-20 Ladies Day

Helaas heeft de organisatie moeten besluiten Ladies Day te annuleren. Het aantal aanmeldingen was eenvoudigweg onvoldoende om deze activiteit door te laten gaan.

GEANNULEERD | 17-09-20 Ondernemersbijeenkomst gemeentehuis

Gezien het verwachten aantal gasten is, in overleg met de gemeente besloten de traditionele Ondernemersbijeenkomst in het gemeentehuis dit jaar te annuleren. 

UITGESTELD | 07-10-20 Bedrijfsbezoek Carwash Rijen

Gezien het verwachten aantal gasten is, in overleg met Carwash Rijen, besloten deze bijeenkomst voorlopig uit te stellen.

GEANNULEERD | 15-10-20 Herfstbijeenkomst

Gezien het verwachten aantal gasten is het bestuur van mening dat het niet verantwoord is de Herfstbijeenkomst dit jaar te organiseren. Vanzelfsprekend volgen we voor de activiteiten die wel doorgaan de geldende richtlijnen en passen, waar nodig, de planning en/of organisatie daarop aan.28-10-20 | 07.45 uur Ontbijtsessie Zon op Bedrijfsdaken

Save the date
25-11-20 | 07.45 uur Ontbijtsessie ....

Save the date


De laatste activiteit van dit bizarre jaar! De invulling voor deze ontbijtsessie is nog niet bepaald, heb je behoefte aan informatie over een specifiek onderwerp en denk je dat meer ondernemers hier mee zitten? Stuur dan een mailtje naar info@gric.nl.

26-11-20 | 18.00 uur Bedrijvenbezoekdag Gilze

25-09-20 Update

Op dit moment wordt onderzocht of het mogelijk is de Bedrijvenbezoekdag in een andere vorm toch door te laten gaan. De datum die daarvoor in optie staat is donderdag 26 november.


Save the date

Na een onderbreking van een jaar a.g.v. het 70 jarig GRIC jubileum, weer terug van weggeweest! Dit jaar zullen we 3 bedrijven in Gilze bezoeken. Dus ben je in Gilze gevestigd en heb je interesse om je bedrijf een middag te laten zien aan je mede GRIC-leden? Stuur dan een mailtje naar info@gric.nl.