19-11-21 | GEANNULEERD | Bedrijvenbezoekdag

10-11-21 bericht van het bestuur

Deze week heeft het bestuur uitgebreid gesproken over het al dan niet door laten gaan van de activiteiten. O.a. het sterk oplopend aantal coronabesmettingen, het achterblijven van het aantal aanmeldingen, het dringende advies om 1,5 meter afstand te houden en de verwachting dat de maatregelen a.s. vrijdag zeker niet versoepeld gaan worden zijn meegenomen in de besluitvorming. GRIC wil haar verantwoordelijkheid nemen, geen onnodige risico’s creëren en heeft dan ook besloten alle resterende activiteiten van dit jaar te annuleren.


Het bestuur betreurt ten zeerste dit besluit te moeten nemen maar is van mening in de huidige omstandigheden niet anders te kunnen.***********************************************************************************Op bezoek bij Chainable®, MK Gilze en RG Groep

De Bedrijvenbezoekdag staat weer op de agenda! We gaan dit jaar voor de zeventiende keer op pad, dit jaar is Gilze aan de beurt! Tussen 14.00 uur en 17.00 uur zijn we te gast bij drie collega GRIC leden en krijgen we uitleg over hun specifieke business. Vanaf 17.00 uur verzamelen we voor de Winterbijeenkomst bij De Hooikar waar je tijdens een afsluitende borrel kunt genieten van een heerlijk buffet. Dit jaar openen Chainable®, MK Gilze en RG Groep hun deuren voor hun GRIC collega's. Ook geeft olympiër Joris van Gool een motiverende presentatie. Een editie om niet te missen!


1632921138t50dZWIY38FtNy2u

"Chainable® gaat verder waar de traditionele keuken stopt. Dankzij ons Kitchen-as-a-Service concept wordt hergebruik gegarandeerd en nemen wij verantwoordelijkheid voor wat we maken. Chainable® creëert een keukenwereld zonder afval. Chainable® is ervan overtuigd dat iedere organisatie vanuit de basis bij hoort te dragen aan een betere wereld. Een modulaire keuken, met minder plaatmateriaal, gemaakt van reststromen, en met energiezuinige apparaten. Het is tijd voor duurzame verandering. Het is tijd voor een circulaire keuken."


1632918786FIxuT1KqTfRMNXkt

"MK Gilze is de specialist in tweedehands Multivac machines, revisies en omzettingen op Europese markt. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in het reviseren en onderhouden van uw verpakkingsmachines. Onze expertise ligt op het gebied van revisies, conversies en upgrades van thermoforming verpakkingsmachines, traysealers, vacumeer machines en bij behorende onderdelen. Met in-house productie en onze know-how, garanderen wij een hoge kwaliteit en flexibiliteit, evenals minimale levertijden. Onze machine worden opgebouwd met originele Multivac onderdelen of vervangende artikelen met gelijke specificaties die, net als onze machines, voortdurend geoptimaliseerd en ontwikkeld worden aan de eisen van onze klanten. "


1632918816EmWz34Ggt8upvXD0

"Bij de RG Groep kunt u terecht voor een compleet pakket aan mobiliteit. Van aanschaf tot onderhoud van personenauto’s, bestelwagens, trekkers en trailers. U bent welkom voor alle merken nieuwe en gebruikte personenauto’s, bestelwagens, trucks en trailers.

Wij bieden zowel top occasions aan met garantie als super voordelige occasions in onze outlet. Ook voor aan- en verkoop van aanhangers, opleggers, opbouwconstructies, assen, remsystemen, laadplatforms en koelaggregaten of andere specifieke voertuigen kunt u terecht bij de RG Groep.

RG is uw totaalleverancier voor reparatie, onderhoud, onderdelen en keuringen. Wij bezorgen onderdelen aan huis en regelen het vervoer van uw voertuig met haal- en brengservice.

Met onze eigen lease maatschappij helpen wij u graag met al uw lease vraagstukken. Wij bieden u een maatwerkoplossing voor de financiering van uw auto of wagenpark. Bespreek met ons gerust vrijblijvend de zeer uitgebreide mogelijkheden."

1632919759VsiIGWB2IiSU3TRI

1632921250tikDFiPufSunZdRaOlympiër, deelnemer aan de Olympische Spelen 2021 in Tokyo (4×100 meter estafette), Nederlands Kampioen 100 meter en 60 meter. Nederlands recordhouder 60 meter sprint (indoor) en Europees bronzen medaille winnaar 100 meter sprint U23 2019 en Europees bronzen medaille winnaar 60 meter sprint (indoor) 2019. Een imposante lijst! Joris van Gool is een jonge ambitieuze atleet die zichzelf het doel heeft gesteld namens Nederland uit te komen op de Olympische Spelen 2024 in Parijs en kan alle hulp gebruiken! Je ziet hem bij je bezoek aan Chainable®.Datum: 19 november 2021

Locatie: Gilze

Aanvang: 14.00 uur*, de planning en groepsindeling volgt een paar dagen vooraf.

Inschrijven: t/m 14 november via het inschrijfformulier


* Na afloop verzamelen we om17.00 uur bij De Hooikar voor de Winterbijeenkomst waar je tijdens een afsluitende borrel kunt genieten van een heerlijk buffet.


Wij houden ons vanzelfsprekend aan de dan geldende maatregelen. Een coronatoegangsbewijs zal bij aanvang gescand worden.