Activiteiten

27-11-19 | Eindejaarsbijeenkomst Broekakkers

Voor ondernemers gevestigd op bedrijventerrein Broekakkers en Broekakkers-Zuid


Dit jaar vindt eindejaarsbijeenkomst van Bedrijventerrein Broekakkers plaats bij Versteijnen Trucks. Zij zijn sinds begin dit jaar lid van GRIC en deze week is Daniëlle Versteijnen aangesloten als lid van de GRIC commissie Broekakkers.


Met meer dan 12 jaar ervaring als ondernemer is de eigenaar, Vick Versteijnen, inmiddels een bekende naam in de truck branche. Begonnen als zelfstandig verkoper bij een grote truckhandel is hij in 2010 met een compagnon een inkoopcombinatie gestart. Na een succesvol acht jarig samenwerkingsverband is hij per 1 april 2018 zelfstandig verder gegaan. Met een nieuw pand, meer ruimte en de juiste mensen gaan zij ervoor zorgen dat dit nieuwe avontuur opnieuw een succes wordt. Zij hebben een uitgebreid assortiment aan bedrijfsvoertuigen op voorraad en mocht de truck die u zoekt er niet tussen staan dan kunnen ze deze zeker op korte termijn leveren.

Ook zijn ze volledig RDW gecertificeerd zodat ze de auto’s kunnen afmelden, tijdelijk verzekeren, afmelden voor export, verzorgen van een nieuw Nederlands kenteken en wereldwijd verschepen. Nieuwsgierig? Ga gerust eens langs of neem contact met hen op!


Locatie

Versteijnen Trucks, Broekakkerweg 16-18, Gilze


Programma

16.30 uur inloop

17.00 uur rondleiding bij Versteijnen Trucks

17.30 uur borrel en buffetje

19.00 uur einde bijeenkomst


Aanmelden

via het aanmeldformulier

28-11-19 | Eindejaarsbijeenkomst Haansberg

Voor ondernemers gevestigd op bedrijventerrein Haansberg


Aanmelden via het aanmeldformulier


1573085199V1D9B3kcUrgbDtee

voorjaar 2020 | De Tafel van Morgen

15-11-2019

Beste ondernemer,


I.v.m. de korte voorbereidingsperiode van de ondernemersbijeenkomst ‘De Tafel van Morgen’ is het voor veel ondernemers niet mogelijk om dit nog in hun drukke tijdsschema te plaatsen. Hierdoor vallen de aanmeldingen van ondernemers tegen. De organisatie heeft daarom besloten de bijeenkomst te verplaatsen naar het voorjaar van 2020. Wij zullen u hier tijdig van op de hoogte brengen. De bijeenkomst van donderdag 21 november gaat daarom niet door.


Mocht u vragen hebben dan horen wij dit graag.


Werkgroep Duurzaamheid GRIC
Zonder verandering, geen toekomst!

Als u niet in duurzaamheid investeert is er geen toekomst voor uw bedrijf


Dit jaar heeft GRIC Global Goal 7: ‘duurzame en betaalbare energie’, als aandachtspunt gekozen. Dit koppelen we aan de opdracht ‘informeren, inspireren en verbinden’ door met verschillende lokale partijen (ondernemers, politiek en specialisten) aan tafel te gaan. 


Onder begeleiding van presentator Richard Engelfriet gaan zij met elkaar in gesprek over uiteenlopende vragen die spelen. Waar lopen ondernemers tegenaan? Wat is mogelijk en wat niet en hoe kun je samenwerken? Wat levert het op?


Op donderdag 21 november zijn we te gast bij het Crown Business Center in Rijen. Om u alvast warm te maken voor deze bijeenkomst krijgt u de mogelijkheid om een ‘SDG self assessment tool duurzaamheid’ in te vullen. Hoe duurzaam bent u al bezig?


Tijdens ‘De Tafel van Morgen’ wordt hier verder op ingegaan. Onder de deelnemers wordt een vervolgtraject door AXXIA Duurzaam Ondernemen verloot.


Graag aanmelden via het aanmeldformulier.


Programma van ‘De Tafel van Morgen’

19.30 inloop, met koffie en thee

20.00 aanvang programma met een korte introductie

20.05 toelichting door BMD van de Global Goals (specifiek Global Goal 7) tevens uitleg van de ingevulde assessments

20.30 aanvang eerste thema: “goed in economie, slecht in energie” (het huidige energieverbruik) en “energie in de toekomst”

21.10 Aanvang tweede thema: “samenwerken is de kracht van duurzaamheid”

21.50 Korte pauze

22.00 Opmaken van slotconclusie/afsluiting

22.10 Netwerkborrel

23.00 Einde


1573120337WWCV1JeV9CZhXBKW