01-11-19 | Overname Remijsen Truckservice

Persbericht


Vanaf heden zullen RG Groep en Remijsen Truckservice hun krachten bundelen.


Per 1 november 2019 heeft RG Groep 100% van de aandelen van Remijsen Truckservice overgenomen. Samen met de dochter onderneming F.R.E. BV wordt Remijsen Truckservice een onderdeel van een krachtige, groeiende organisatie.


Zowel RG Groep als Remijsen Truckservice zijn gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van trucks, trailers en bestelwagens. De achterliggende gedachte van de overname is om een krachtige samenwerking te realiseren tussen de bedrijven. Hierdoor ontstaat er een sterke speler in de universele truck en trailermarkt in midden Brabant, welke een hoge mate van service en kwaliteit kan leveren. Tevens biedt de overname RG Groep de mogelijkheid hun diensten pakket uit te breiden met verhuur activiteiten.


Het vertrouwde team van Remijsen Truckservice zal blijven bestaan alsmede de mate van service.


De voormalige directie, Hans Remijsen en Vera Cornelissen, willen alle relaties hartelijk danken voor de prettige samenwerking. Beiden zullen werkzaam blijven in de nieuwe organisatie.


RG Groep is net als Remijsen Truckservice een familiebedrijf waarin de klant centraal staat. Beide bedrijven geloven in persoonlijke en professionele relaties met hun klanten, personeel en leveranciers. Deze zelfde kernwaarde vormt een sterke band tussen de twee bedrijven.


We gaan met vertrouwen de toekomst in met u als relatie.


Bouke Ruttchen, Stijn Ruttchen, Vera Cornelissen, Hans Remijsen