02-11-19 | Op Sjiek jubileumdiner

Update 21-11-2019

Het met de Op Sjiek veiling opgehaalde bedrag is op woensdag 20 november aan de goede doelen overhandigd. Zorgcentrum St. Franciscus, Vita, De Grobbebollen en Voedselbank Gilze-Rijen namen deze in ontvangst. Wij danken de sponsoren en bieders nogmaals voor hun bijdrage!

1574329070lOXcekUHYw7AhxJH


Op Sjiek jubileumdiner een sfeervolle avond met succesvolle veiling!

Via een entree met vuurhaarden werden de gasten van het jubileumdiner Op Sjiek op zaterdag 2 november door organisator Rob de Swart en voorzitter Bert Wagemakers warm ontvangen bij Golfclub Princenbosch. Iedere gast ontving een biednummer en veilingboekje.


1573157607uWhr77IPmQqJfym4


Na een aperitief nam Bert het woord en heette iedereen van harte welkom op deze bijzondere avond. Hij ging kort in op de historie van GRIC, dat dit jaar al weer 70 jaar bestaat en is uitgegroeid tot een actieve en gezellige ondernemersvereniging met maar liefst 230 leden.


Na het heffen van het glas nam iedereen plaats aan de sfeervol gedekte ronde dinertafels. Een heerlijk voorgerecht werd opgediend door de vriendelijke bediening. Om daarna opgevolgd te worden door een evenzo smakelijk tussen- en hoofdgerecht.


1573157459UELFN9mruWrHR5oY


Daarna was het zover, de veiling voor het goede doel! Gewapend met hun biedbordjes werd de strijd om de kavels, die door diverse GRIC-leden aangeboden werden, aangegaan. Veilingmeester Nielsson klopte met zijn hamer de aanwezigen op een vaak hilarische manier meer geld uit hun zakken dan ze wellicht vooraf hadden bedacht. Door zijn ludieke ‘optreden’ is, na verwerking van de BTW en de toegezegde bijdrage van GRIC, het prachtige bedrag van maar liefst € 5.243,80 opgehaald!


15731575078QrXK9yUawjc5rkR


Bijgekomen van deze enerverende beleving werd het dessert opgediend en de ervaringen over de veiling gedeeld. Ter afsluiting zijn de winnaars van de kavels voor het nageslacht vastgelegd door Serona van uwbedrijfsfotograaf.nl en werd er nog gezellig wat gedronken aan de bar van de golfclub.


We kijken terug op een zeer geslaagde avond die zeker voor herhaling vatbaar is en … gelukkig hebben we de foto’s van Serona nog! Bekijk ze allemaal in de fotogalerij!Wij bedanken de volgende leden voor de sponsoring van de veilingkavels(op alfabetische volgorde)


Art du ell

Ellen Brouwers is beeldend kunstenaar en werkt onder de naam

Art du ell. Deze naam verwijst naar ‘duelleren met kunst’


COENCAD

COENCAD brengt het woningbestand digitaal in beeld voor woningcorporaties en onderhoudsbedrijven.


Daamen de Kort van Tuijl Notarissen

Wij werken er elke dag met circa 70 professionals aan om jouw notariskantoor te zijn.


FeedForward Organisatiecoaching

Onze missie: ”Blijf niet hangen in het verleden, maak het beter of kies een nieuwe route.”


Fifth Advocatuur

Fifth Advocatuur is een breed juridisch advieskantoor voor ondernemers en overheden.


Finovion Gilze

Finovion Gilze is een administratie- en advieskantoor voor zowel MKB als particulier en is onderscheidend in persoonlijke benadering.


Gemeente Gilze en Rijen

Meer dan een prima basis!


Giftconcept

Een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in relatiegeschenken en promotionele artikelen.


Golfbaan Princenbosch

voor velen de mooiste golfbaan in de wijde omtrek.


Hof van Gilze

Drie unieke concepten onder één dak:

Grand Café, zaal en cafetaria.


Ordito

Bestemmingsplan of ruimtelijke onderbouwing nodig?

Ordito Resultaat in Recht en Ruimte.


Ouweland Ontwerp

Het team van Ouweland Ontwerp maakt al ruim tien jaar verrassende off- en online communicatie-uitingen van concept t/m uitvoering.


Rabobank De Zuidelijke Baronie

Rabobank is een financiële dienstverlener op coöperatieve grondslag, waarbij de leden met o.a. het beleid meedenken.


Samen in Gilze

Bij Samen kunnen mensen komen genieten van een ontbijt tot aan een vroeg diner. Iedereen is welkom, van jong tot oud.


SodaStream

SodaStream biedt een duurzaam alternatief voor bruisend water en is wereldwijd marktleider voor toestellen om thuis bruiswater te maken.


T-Adco

Voor een onafhankelijk en doelgericht installatieadvies o.g.v. comfort, functionaliteit, veiligheid, energie & duurzaamheid in en om uw gebouw.


Uwbedrijfsfotograaf.nl

Uwbedrijfsfotograaf.nl helpt je graag met het maken van prachtige beelden passend bij jou en jouw bedrijf.


Versteijnen Trucks

Dealer in zware bedrijfsvoertuigen met wisselende voorraad. Wij kunnen uw truck tot in detail naar wens maken en afleveren. Vick Versteijnen gaat in 2020 met Team de Rooy naar Dakar!