06-07-20 | Bouwbedrijf Vermeulen en Constructif samen verder

Bouwbedrijf Vermeulen uit Rijen in Brabant zet een volgende stap in de lange geschiedenis van het bedrijf. Vanaf 3 juli 2020 gaat het bedrijf verder als onderdeel van Constructif BV. De circa 40 medewerkers blijven vanuit het pand aan de Europalaan in Rijen werkzaam.


Bouwbedrijf Vermeulen is een mooi bedrijf met een lange familiegeschiedenis en bijna een eeuw ervaring in onderhoud en totaalbouw. Het bedrijf heeft een fijne groep medewerkers, stabiele omzet en een goede naam in de regio.


Na 35 actieve jaren voor het bouwbedrijf is het voor directeur-eigenaar Gerard Vermeulen tijd om een stap terug te doen. Net op het moment dat hij aan opvolging begon te denken, ontmoette hij Wiebe Vervelde van Constructif.


Constructif

Constructif is als bouwbedrijf in ontwikkeling. Met circa 250 vaste medewerkers renoveert, verbouwt, transformeert, verduurzaamt en onderhoudt het bedrijf bestaand vastgoed voor zowel de woning- als de utiliteitsbouw. Constructif had reeds vestigingen in Dordrecht, Amsterdam, Den Bosch, Rotterdam en Zoetermeer. Met een tweede bedrijf in Brabant heeft de organisatie de mogelijkheid om stabiliteit en continuïteit te creëren in Brabant en kan het verder groeien in Zuid-Nederland.


Mensen centraal

Het klikte tussen de beide heren en bij de eerste verkennende gesprekken was er het goede gevoel dat hier iets moois uit kon komen. Bij beide bedrijven staan de mensen centraal. Medewerkers vormen het belangrijkste kapitaal. Zij krijgen de verantwoordelijkheid om mee te denken over hoe het werk prettiger en efficiënter kan worden gemaakt. Bovendien krijgen zij voldoende ruimte om te groeien en om talent te ontwikkelen.


Met eenzelfde focus op de medewerker, aandachtsgebied van het werk, een prettig familiair gevoel en wederzijds vertrouwen zullen Bouwbedrijf Vermeulen en Constructif elkaar versterken in de markt.