09-04-19 | 70 jaar GRIC, dat lieten we niet ongemerkt voorbij gaan!

70 jaar GRIC: dat lieten we niet ongemerkt voorbij gaan

Datum: 9-04-2019


Op zaterdag 6 april jl. werden bij Van der Valk meer dan 130 GRIC-leden vrolijk ontvangen door de Koffieleuten met koffie en feestelijke petit fours.


Voorzitter Bert Wagemakers opende om 20.30 uur de avond en heette de aanwezigen van harte welkom met een kort woordje over de historie van GRIC. Hij gaf daarna het woord aan Rob de Swart als lid van de jubileumcommissie.


Rob heette op zijn beurt de aanwezigen van harte welkom en gaf uitleg over de verdere invulling van het jubileumjaar. Het afsluitende charity dinner ‘Op Sjiek’ vindt plaats op 2 november. Hiervoor zijn 4 lokale goede doelen uitgekozen: De Grobbebollen, De Voedselbank, Vita en St. Franciscus. De opbrengst van de veiling, waarover de leden later nog verder geïnformeerd worden, zal volledig ten goede komen aan deze 4 stichtingen. Rob dankte de gasten voor hun aanwezigheid en wenste ze een hele prettige avond.De gasten werden daarna verrast door de tafelgoochelaar, konden de voetjes van de (verlichte) vloer gooien op de klanken van de DJ en saxofonist en werden voorzien van de nodige hapjes en drankjes.Het werd een geslaagde avond! Bekijk het fotoalbum in het archief!