10-09-19 | Vakbeurs Energie

8-9-10 oktober

Brabanthallen Den Bosch

Ondernemers met visie op de toekomst ontmoeten elkaar op 8, 9 en 10 oktober in de Brabanthallen in Den Bosch. Een integraal en compleet overzicht van alle beschikbare oplossingen, kennis en innovatie onder één dak: De Vakbeurs Energie.


Wil energietransitie in Nederland echt van de grond komen dan zullen we moeten versnellen en opschalen. Dat stelt Medy van der Laan, voorzitter van Energie Nederland, brancheorganisatie voor energiebedrijven. “We hebben schaal nodig. Want een product ontwikkelen voor 20 duizend mensen is veel te kostbaar. Wil een innovatie kans van slagen hebben, dan moet je voor een miljoen mensen kunnen produceren.” Ook de RVO.nl benadrukt de versnelling: slechts 20% van alle Nederlandse kantoren voldoet op dit moment aan de voorgenomen wetgeving. De overgrote meerderheid van de ruim 67 duizend kantoorpanden heeft anno 2018 nog geen energielabel.


Op 8, 9 en 10 oktober vindt in de Brabanthallen in Den Bosch de Vakbeurs Energie plaats. Op deze beurs ervaart u de wereld aan mogelijkheden, van inkoop tot techniek en van regelgeving tot management. Bekijk de nieuwste oplossingen van dichtbij, neem deel aan interactieve lezingen en live demonstraties en doe waardevolle contacten op.