16-04-19 | Uitreiking KVO certificaat Broekakkers

Uitreiking KVO certificaat Broekakkers


Datum: 19-04-2019


Op dinsdag 16 april werd het KVO certificaat Continu Samenwerken officieel overhandigd aan de leden van de werkgroep KVO Broekakkers.


1567337517V1ZXd3RV67Djad9R


In 2016 ontving bedrijventerrein Broekakkers voor het eerst het KVO certificaat, Basis Samenwerken. Iedere drie jaar wordt deze certificering tegen het licht gehouden door de certificerende instantie Kiwa. Commissievoorzitter Ed van den Bliek gaf een korte presentatie over de zaken die vooraf zijn gegaan aan deze hercertificering en de acties die de komende drie jaar door de commissie (bestaande uit politie, brandweer, gemeente en GRIC commissie Broekakkers) opgepakt worden. Hij bedankte allen die een bijdrage hebben geleverd aan de behaalde hertificering.


Daarna sprak Onno Keuker, landelijk projectleider KVO van MKB-NL, over de goede resultaten die Broekakkers heeft behaald door het onderhouden van de voorwaarden voor een certificering. De incidentcijfers op het bedrijventerrein zijn drastisch afgenomen en liggen ver onder het landelijk gemiddelde. Hij overhandigde het certificaat Continu Samenwerken officieel aan GRIC voorzitter Bert Wagemakers die het op zijn beurt aan de werkgroep KVO overdroeg.

Hierna namen Erwin en Tresi van Samen in Gilze het over door de aanwezigen te voorzien van heerlijke hapjes en natuurlijk drankjes.


Kijk voor de foto's in ons fotoarchief!