18-03-19 | Oproep Dutch Technology Week 2019

Oproep Dutch Technology Week 2019

Datum: 18-03-2019


De Dutch Technology Week is een landelijk initiatief wat actief het imago van techniek promoot. Voor de Hotspot Gilze Rijen wordt gezocht naar één bedrijf zich openstelt op zaterdag 25 mei en meerdere andere bedrijven die zich aansluiten op de locatie van dit bedrijf.


Dutch Technology week Hart van Brabant 2019


De Dutch Technology Week is een landelijk initiatief wat actief het imago van techniek promoot. De Dutch Technology week wordt gebruikt als jaarlijkse techniek showcase in meerdere regio’s in Nederland.

Onder de naam Dutch Technology Week Hart van Brabant 2019 willen we de DTW gebruiken om breed de burgers in de deelnemende gemeenten van het Hart van Brabant laten zien hoe mooi het vak Techniek is. Binnen elke deelnemende gemeente willen we op zaterdag 25 mei Hotspot organiseren waar diverse techniek bedrijven uit de gemeente zich presenteren aan het brede publiek (oud en jong).


Voor de Hotspot Gilze Rijen wordt gezocht naar één bedrijf zich openstelt op zaterdag 25 mei en meerdere andere bedrijven die zich aansluiten op de locatie van dit bedrijf. Het geheel moet een mooie representatie worden van de technische bedrijven in de gemeente.


De diverse hotspots worden actief gepromoot in de diverse media door de landelijke en regionale DTW organisatie.

Beoogd wordt om de DTW een jaarlijks terugkomend evenement te laten worden in de jaarkalender van de Deltaplan Techniek activiteiten in de regio Midden-Brabant. De centrale organisatie, regie en communicatie van de DTW Hart van Brabant wordt uitgevoerd door het Deltaplan Techniek Midden-Brabant in opdracht van Midpoint Brabant.


Heb je interesse? Neem dan contact op met Eric van Mierlo Adviseur Economie & Ondernemen ABG Gemeenten via EricvanMierlo@abg.nl