26-11-20 | Uitnodiging gratis coachingstraject Station88

Hallo ondernemer,


Met dit bericht nodigen wij jou uit om de stap naar groei en ontwikkeling te zetten. De manier om dat te bereiken? Deelnemen aan het volledig voor jou op maat vormgegeven digitaal coachingtraject van Station88. Hiermee willen wij jou inspireren en jouw ondernemersgroei stimuleren. Het platform is gratis, laagdrempelig en geheel op maat: dankzij Artificial Intelligence.


Wat houdt het in?

De komende maanden krijg je gratis toegang tot een volledig gepersonaliseerde omgeving vol interessante content waarmee jij als ondernemer kunt groeien. De online omgeving is ontwikkeld door een team van ervaren experts, ondernemers en adviseurs op het gebied van ondernemen, persoonlijk leiderschap, financieel management en timemanagement.


Ontwikkelen waar en wanneer je wilt

Het mooie van dit digitale coachingtraject is dat het jou niet meer dan een uurtje tijd per week kost. Plus: je kunt het volgen waar en wanneer je maar wilt.


Ben jij klaar om te groeien met jouw bedrijf? Om corona te verslaan en jezelf te ontwikkelen? Meld je dan nu aan. Binnen 10 minuten heb je alles in de steigers staan om jouw eigen groei te versnellen.


Klik hier voor meer informatie en ga ervoor!

Ondernemende groet,

Team Station88

1606378586UQ4gMehaquUEgUhy

Bezoekadres: Burg Brokxlaan 12, 5041 SB Tilburg

Postadres: Postbus 788, 5000 AT Tilburg

Telefoon: (013) 303 41 02

W www.station88.nl

E info@station88.nl