28-11-19 | Eindejaarsbijeenkomst Haansberg

Donderdag 28 november waren 36 ondernemers van Bedrijvenpark Haansberg te gast bij Kin Machinebouw voor de Eindejaarsbijeenkomst.


Na een welkomstwoord van commissievoorzitter Peter Douma (Douma Bouwmanagement), gaf directeur Robin Heijkoop van Kin Machinebouw een presentatie van zijn bedrijf na de overname. Commissielid Guus Haagh (Haagh Protection) gaf de stand van zaken weer over de KVO en de stappen die nog genomen moeten worden de komende tijd.

15754473673vo9hV1PkkoQZBDQ


Daarna was het woord aan Mathijs Labee en Ruud v.d. Bosch (gemeente en politie) over ‘Ondermijning en Veiligheid’ op industrieterreinen. Waar kunnen ondernemers rekening mee houden om criminaliteit rondom of in hun bedrijven te voorkomen. Het gebruik van de Buiten Beter App is hierbij een prima middel om misstanden te melden bij politie en gemeente.

1575447384GWfCpVDvQgvRuYEq


Ook wethouder David Vermorken sprak de ondernemers toe en benadrukte de belangrijke rol van de ondernemers en hun bedrijven t.a.v. de lokale werkgelegenheid.


Voorzitter Bert Wagemakers van ondernemersvereniging GRIC sloot het officiële gedeelte van deze eindejaarsbijeenkomst af. Hij benadrukte dat bedrijven nog te weinig bezig zijn met duurzaam ondernemen, een thema dat de komende tijd nadrukkelijker op de GRIC agenda gezet wordt.


Na het informatieve gedeelte kregen de ondernemers nog een korte rondleiding door het bedrijf van Kin Machinebouw en kon men genieten van een heerlijk pittig Thais Buffet van Citroengras. Tot slot werd er nog gezellig genetwerkt met een biertje en een wijntje verzorgd door Pennen Party World.


Bekijk de foto's hier