30-08-19 | Topmiddag voor Golf&BBQ

Op een prachtige zonnige vrijdagmiddag in Gilze ontvingen Bert Wagemakers (GRIC) en Jan Michielsen (OCT) de deelnemers aan de Golf&BBQ. De foto's vind je hier.


1567499927KGzxrSFMzggeIgKR


Na een kop koffie, een welkomstwoord en uitleg over de middag nam golfpro Wim van Kaathoven de clinic deelnemers ook dit jaar weer mee in de wondere wereld van de golfsport. Er werd begonnen met de lange slagen. Daarna werd geprobeerd het pitchen onder de knie te krijgen. En wie pitch zegt moet ook putt zeggen: de golfers-in-spe namen tot slot fanatiek deel aan een puttingwedstrijd op de minigolfbaan van Weilenseind. De ervaren deelnemers liepen 9 of 18 holes. Dit jaar waren er ook prijzen voor de neary (de bal die na één slag het dichtst bij de hole ligt) en leary (de bal die het dichtst bij de vlag ligt na twee slagen).


1567499982wWgy2jPCwJ4FcDZI


Na de inspanning volgde ontspanning: op het terras van De Hooikar werd door iedereen genoten van een welverdiend drankje. Voor de wedstrijdleiding begon de administratie, wie o wie gaat er dit jaar met de felbegeerde prijzen vandoor? Na een eerste ronde van het overheerlijke barbecue buffet, volgde de prijsuitreiking. De winnaar van de puttingwedstrijd bij de clinic was Jurrian Witzand (Herbs&Spices). De aanmoedigingsprijs ging dit jaar naar Peter van den Heijkant (Rohasys). Bij de golfwedstrijd behaalde Marie Louise Daniëls de 1e prijs, was er een mooie 2e prijs voor Rob Bosmans (TBB) en ging Piet Vermeer (Verzon) met de 3e prijs aan de haal. De neary bij de dames was voor Greet van Merriënboer (Bomer Bewindvoeringen), bij de heren kreeg Sam Berkes (Berla) de bal na een slag het dichtste bij de hole. De leary was bij de dames voor Marie Louise Daniëls en bij de heren ging Piet Vermeer voor zijn 2e prijs van de dag. Sam Berkes, Jan Michielsen, Piet Vermeer, Erik van den Broek (Ordito) en Stijn Kanters (St. Franciscus) noteerden tenslotte een birdie!


Het was een erg gezellige middag die door De Hooikar en Golfschool Weilenseind weer perfect verzorgd was. Iedereen bedankt voor de bijdrage deze geslaagde Golf&BBQ editie!