decor

Nieuws

Bericht van Midpoint Brabant

Beste ondernemers in de techniek/bouw,

We weten allemaal hoe groot het nijpend te kort is aan arbeidskrachten in jullie sectoren. Door middel van het Deltaplan Techniek 2.0 (zie persbericht wat in januari gestuurd is) willen we ervoor zorgen dat we samen met het bedrijfsleven, overheid en scholen de handen uit de mouwen gaan steken om dit tot een succes te gaan maken!

Op 18 juni staat de dag van de techniek/bouw op de activiteitenkalender. Het doel van deze dag is om een breed publiek te bereiken om ze te laten zien hoe mooi en waardevol het werk in deze sectoren is.

We willen jullie vragen om massaal aan deze dag mee te doen en na te denken over hoe we deze dag zo leuk en aantrekkelijk mogelijk kunnen maken voor het grote publiek (schoolgangers, schoolverlaters, omscholers, families, vrienden, grootouders) in jullie directe omgeving. Wij van Deltaplan Techniek willen hier graag bij ondersteunen maar de uiteindelijke invulling bepalen jullie zelf in de diverse gemeentes en bij de diverse bedrijfsterreinen. Uiteraard in samenwerking met alle partijen zoals de gemeente en de scholen in jullie omgeving. Wij ondersteunen jullie met de promotie en het delen van de draaiboeken, die wel per bedrijfsterrein/gemeente aangepast moeten worden.

Zijn jullie bereid om aan de Dag van de Techniek/Bouw mee te werken dan mag je contact opnemen met: Brigitte Duffhues brigitteduffhues@midpoint.nl of 06-18617481