decor

2022 Bedrijvenbezoekdag (met aansluitend Winterbijeenkomst)

Op bezoek bij Chainable®, MK Gilze en RG Groep

De Bedrijvenbezoekdag staat weer op de agenda! We gaan dit jaar voor de zeventiende keer op pad, dit jaar is Gilze aan de beurt! Tussen 14.00 uur en 17.00 uur zijn we te gast bij drie ondernemers en krijgen we uitleg over hun specifieke business. Vanaf 17.00 uur verzamelen we voor de Winterbijeenkomst waar je tijdens een afsluitende borrel kunt genieten van een heerlijk buffet. Dit jaar openen Chainable®MK Gilze en RG Groep hun deuren.

 

“Chainable® gaat verder waar de traditionele keuken stopt. Dankzij ons Kitchen-as-a-Service concept wordt hergebruik gegarandeerd en nemen wij verantwoordelijkheid voor wat we maken. Chainable® creëert een keukenwereld zonder afval. Chainable® is ervan overtuigd dat iedere organisatie vanuit de basis bij hoort te dragen aan een betere wereld. Een modulaire keuken, met minder plaatmateriaal, gemaakt van reststromen, en met energiezuinige apparaten. Het is tijd voor duurzame verandering. Het is tijd voor een circulaire keuken.”

 

“MK Gilze is de specialist in tweedehands Multivac machines, revisies en omzettingen op Europese markt. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in het reviseren en onderhouden van uw verpakkingsmachines. Onze expertise ligt op het gebied van revisies, conversies en upgrades van thermoforming verpakkingsmachines, traysealers, vacumeer machines en bij behorende onderdelen. Met in-house productie en onze know-how, garanderen wij een hoge kwaliteit en flexibiliteit, evenals minimale levertijden. Onze machine worden opgebouwd met originele Multivac onderdelen of vervangende artikelen met gelijke specificaties die, net als onze machines, voortdurend geoptimaliseerd en ontwikkeld worden aan de eisen van onze klanten. ”

 

“Bij de RG Groep kunt u terecht voor een compleet pakket aan mobiliteit. Van aanschaf tot onderhoud van personenauto’s, bestelwagens, trekkers en trailers. U bent welkom voor alle merken nieuwe en gebruikte personenauto’s, bestelwagens, trucks en trailers. Wij bieden zowel top occasions aan met garantie als super voordelige occasions in onze outlet. Ook voor aan- en verkoop van aanhangers, opleggers, opbouwconstructies, assen, remsystemen, laadplatforms en koelaggregaten of andere specifieke voertuigen kunt u terecht bij de RG Groep. Daarnaast is RG uw totaalleverancier voor reparatie, onderhoud, onderdelen en keuringen. Wij bezorgen onderdelen aan huis en regelen het vervoer van uw voertuig met haal- en brengservice. Met onze eigen lease maatschappij helpen wij u graag met al uw lease vraagstukken. Wij bieden u een maatwerkoplossing voor de financiering van uw auto of wagenpark. Bespreek met ons gerust vrijblijvend de zeer uitgebreide mogelijkheden.”

Datum: 18 november 2022
Locatie: Gilze
Aanvang middagprogramma: 14.00 uur (de planning en groepsindeling volgt een paar dagen vooraf)
Aanvang Winterbijeenkomst: 17.00 uur (geef s.v.p. bij je inschrijving aan of je hierbij aansluit)
Inschrijven: t/m 13 november via het aanmeldformulier

We geven het definitieve aantal deelnemers vooraf door aan de locatie. Als je, na inschrijving, onverhoopt toch niet aanwezig kunt zijn vragen we je dan ook vriendelijk dit tijdig (uiterlijk 13 november) aan ons door te geven. Op deze manier krijgen je collega‐ondernemers een juiste deelnemerslijst, kan de locatie/organisatie een goede planning maken en maakt de vereniging geen kosten voor leden die niet aanwezig kunnen zijn.