decor

14.00 uur Bedrijvenbezoekdag

Op bezoek bij Van Abeelen Groep, Keter, De Kort Catering en Verfsterk Groep

Een unicum! Maar liefst vier ondernemers stellen dit jaar hun deuren open voor de jaarlijkse GRIC Bedrijvenbezoekdag! We gaan alweer voor de 18e keer op pad, dit jaar is Rijen aan de beurt. We zijn dit keer te gast bij Van Abeelen Groep, Keter, De Kort Catering en Verfsterk Groep. Tussen 14.00 uur en 17.00 uur krijgen we – in vier groepen – uitleg over hun specifieke business, daarna verzamelen we bij De Kort Catering voor de Winterbijeenkomst. De ondernemers stellen zich hieronder alvast graag kort voor.

Programma
14.00 uur aanvang bedrijfsbezoeken
17.00 uur aanvang Winterbijeenkomst bij De Kort Catering

Tijdschema
14.00-14.45 uur bedrijfsbezoek 1
14.45-15.30 uur bedrijfsbezoek 2
15.30-16.15 uur bedrijfsbezoek 3
16.15-17.00 uur bedrijfsbezoek 4

Datum: vrijdag 24 november 2023
Genodigden: GRIC-leden met partner/collega
Locatie: Bedrijventerrein Haansberg Rijen
Planning: de planning en groepsindeling volgt een paar dagen vooraf
Aanmelden: via het aanmeldformulier


We geven het definitieve aantal deelnemers vooraf door aan de locaties. Als je, na inschrijving, onverhoopt toch niet aanwezig kunt zijn vragen we je dan ook vriendelijk dit tijdig (uiterlijk 19 november) aan ons door te geven. Op deze manier krijgen je collega‐ondernemers een juiste deelnemerslijst, kan de locatie/organisatie een goede planning maken en maakt de vereniging geen kosten voor leden die niet aanwezig kunnen zijn.


 

 

 

Van Abeelen Groep groeit steeds verder uit tot internationale totaalleverancier.
Als het gaat om koeltechnische oplossingen in alle vormen, soorten en maten, is Van Abeelen Groep een van de meest vooruitstrevende en vooraanstaande aanbieders. Van Abeelen Groep staat voor industriële totaaloplossingen op het gebied van koelen, vriezen, klimaat en verhuur. Het bedrijf kenmerkt zich door haar vijf specialistische divisies die samen onder één dak zitten én intensief samenwerken. Zij focust zich op kennis, innovatie, duurzaamheid, en vooral professionele medewerkers. Op deze wijze weet de Van Abeelen Groep zich al bijna 30 jaar te onderscheiden. Kortom: een professionele partij die op het gebied van koudetechniek, klimaattechniek, food processing en ook verhuur haar klanten volledig ontzorgt.

 


 

 

 

Uitvinders, makers en probleemoplossers die passie vinden in het ontwerpen van producten die dagelijkse ruimtes leefbaarder maken.
Bij Keter worden we gedreven om te innoveren. Sinds onze conceptie 70 jaar geleden is productinnovatie de kern van ons succes geweest – lifestyle -oplossingen creëren voor in en rond het huis op manieren die alleen wij kunnen. We ontwerpen met de meest innovatieve technologieën en bouwen met duurzame materialen om een uitgebreid scala aan producten te creëren die de ruimtes van mensen verbeteren en hun ervaringen prettiger maken. Duurzaamheid is voor ons geen nieuw initiatief; Het maakt deel uit van onze filosofie en wie we zijn. Onze missie is om het gebruik van niet duurzaam materiaal te minimaliseren en afval te elimineren. We hebben al onze producten ontworpen als 100% recyclebaar en hebben een ambitieus traject om het gebruik van gerecyclede inhoud in onze producten te vergroten van 40% in 2020 tot 55% in 2025. Omdat de aarde ons thuis en onze werkplek is, houden wij ervan en van de mensen die hier wonen. Aangezien de aarde ons thuis en werkplek is, hebben we een sterke band met zowel haar als de mensen die hier wonen.

 


 

 

 

De Kort Catering, een écht familiebedrijf!
Je hebt cateraars én je hebt creatieve, veelzijdige cateraars. De Kort Catering uit Rijen is zo’n cateraar. Koken, heerlijk eten en drinken. Smaakvolle gerechten, ambachtelijke huisgemaakte producten. Allemaal uit eigen keuken. Ooit begonnen als slager in Tilburg, nu uitgegroeid tot dé cateraar van Breda, Tilburg en omstreken. Op dit moment telt de organisatie circa 35 gedreven en betrokken medewerkers. Deze gepassioneerde vakidioten streven elke dag weer naar het samenstellen van hele fijne smaken. Vertaald naar heerlijke culinaire invullingen voor diverse gelegenheden. Eén ding is zeker, het smaakt allemaal naar meer!
Al ruim 30 jaar is De Kort Catering een belangrijke speler in zowel de zakelijke als particuliere (catering)markt. Wij typeren ons als een écht familiebedrijf. De charme van een middelgroot bedrijf, de capaciteit van een mega organisatie. Eigenaren Marcel en Pascale zijn beiden zeer gedreven en gepassioneerde mensen die onvoorwaardelijk gaan voor hun bedrijf. Dit doen zij op geheel eigen wijze en juist dát is één van de krachten van De Kort Catering. Persoonlijk contact houdend met bestaande en nieuwe klanten, informeel in de omgang en openstaand voor alle ideeën, hebben zij hun bedrijf uitgebouwd tot wat het nu is: een full service cateringbedrijf met een indrukwekkende staat van dienst en altijd verrassend met smaak.

 


 

 

 

Wij zijn Verfsterk Groep
Onze naam zegt het al: de bedrijven in de Verfsterk Groep houden zich bezig met alles wat met verf te maken heeft. Onderling verschillen ze van elkaar. Maar wat ze met elkaar gemeen hebben, is een enorme betrokkenheid bij de klant, hart voor goede service en liefde voor het vak. Vier verfspecialisten onder 1 dak: Als Verfsterk Groep bundelen we de krachten van alle bedrijven die onder onze vlag vallen. Elk bedrijf heeft een eigen expertise, zodat ze allemaal hun specifieke klanten zo goed mogelijk kunnen helpen. Want pas als onze klanten tevreden zijn, zijn wij dat ook.

 

 

Elk bedrijf onder Verfsterk Groep heeft zijn eigen kracht en dat geldt ook voor de groep als geheel. Om onze klanten de beste kwaliteit te bieden tegen een marktconforme prijs, voeren we verschillende diensten centraal uit. Denk hierbij aan logistiek, distributie, inkoop, de productiemengerij en orderafhandeling. Bij elk onderdeel ligt de focus op het optimaal bedienen van onze klanten. Zo staan we samen sterk voor het betere schildervakwerk.