decor

2022 Herfstbijeenkomst | ook voor aspirant GRIC-leden!

Helaas is er in de nieuwsbrief van vrijdag 16 september (10:18 uur) een foutje geslopen. Daarin staat per abuis als de datum 16 oktober vermeld, dit moet natuurlijk 6 oktober zijn, excuses voor eventuele onduidelijkheid!

 

Op 6 oktober zijn we voor de jaarlijkse Herfstbijeenkomst te gast bij Smaak Lokaal. We nodigen deze avond graag alle ondernemers uit de gemeente uit die nog nooit een GRIC bijeenkomst hebben bijgewoond maar wel geïnteresseerd zijn in een lidmaatschap!

Na de inloop en het welkomstwoord door voorzitter Bert Wagemakers geeft Liesbeth van der Moolen een korte informatiesessie Werkgeluk. Hierna zal Anielka Menner en haar team van Smaak Lokaal een heerlijk diner verzorgen.

 

Informatiesessie Werkgeluk

Een groot deel van ons leven brengen we werkend door. Plezier in het werk vinden we daarbij steeds belangrijker. Toch is bijna een kwart van werkend Nederland niet gelukkig op het werk. Werkgeluk wordt soms gezien als een hele on-Nederlandse uitdrukking, eigenlijk zijn we daarvoor veel te nuchter. In Nederland werken we omdat er brood op de plank moet komen. En leuke dingen, die doe je in je vrije tijd.

Als we dan toch het grootste deel van ons leven aan het werk zijn, laten we het dan in ieder geval leuk maken. Werknemers die het naar hun zin hebben op het werk, werken met meer plezier.

Werkgeluk stimuleren onder werknemers is een investering die je tijd zeker waard is. Gemotiveerde werknemers doen hun werk beter en sneller. En daar profiteert de organisatie van. Voelen je werknemers zich op hun plek en krijgen ze de groeikansen die ze nodig hebben, dan is het verloop minder groot. Je krijgt een hecht team, dat hart heeft voor de zaak.

In deze presentatie neemt Liesbeth van der Moolen je mee in het onderwerp ‘Werkgeluk’. Wat betekent het, welke voordelen biedt werkgeluk en hoe kun je het vergroten binnen je organisatie.

Programma
17.30 uur inloop
18.00 uur welkom voorzitter
18.10 uur informatiesessie Geluk
18.30 uur diner

Datum: 6 oktober 2022
Genodigden: (aspirant) GRIC-leden
Locatie: Smaak Lokaal, Wilhelminaplein, Rijen (parkeren op parkeerdek)
Inschrijven: via het aanmeldformulier

We geven het definitieve aantal deelnemers vooraf door aan de locatie. Als je, na inschrijving, onverhoopt toch niet aanwezig kunt zijn vragen we je dan ook vriendelijk dit tijdig (uiterlijk 2 oktober) aan ons door te geven. Op deze manier krijgen je collega‐ondernemers een juiste deelnemerslijst, kan de locatie een goede planning maken en maakt de vereniging geen kosten voor leden die niet aanwezig kunnen zijn.

 

1649227881cIq0kXmNoNIj66vi