decor

Ledenbijeenkomst Haansberg

GRIC commissie Haansberg nodigt de GRIC-leden gevestigd op bedrijventerrein Haansberg graag uit voor een ledenbijeenkomst.

Door de coronaperikelen van de afgelopen jaren zijn we als ondernemers van bedrijventerrein Haansberg een lange tijd niet bijeen kunnen komen. Op donderdag 10 november willen we daarom weer een bijeenkomst organiseren voor alle GRIC-leden op bedrijventerrein Haansberg. Op deze bijeenkomst zullen we aandacht besteden aan cybersecurity. Henk Schipper van Schippers IT praat u dan bij over de meeste recente ontwikkelingen over dit hoogst actuele onderwerp.

Tijdens een informele bijeenkomst kunt u vervolgens bijpraten met uw collega-ondernemers en genieten van een hapje en drankje.

Programma
16:00 aanvang
16:15 welkomstwoord Peter Douma voorzitter GRIC commissie Haansberg
16:20 welkomstwoord Guus Haagh introductie Haagh Protection en presentatie video 40-jarig ondernemerschap.
16:30 welkom en spreker Henk Schipper Schipper IT over cyber security
17:00 BBQ
20:00 einde

Datum: donderdag 10 november 2022
Locatie: Haagh Protection, Dorpenbaan 8, Rijen
Genodigden: GRIC leden gevestigd op bedrijventerrein Haansberg met partner/collega
Inschrijven: (wordt binnenkort geopend) t/m 6 november via het aanmeldformulier

 

 

 

 


We geven het definitieve aantal deelnemers vooraf door aan de locatie en catering. Als je, na inschrijving, onverhoopt toch niet aanwezig kunt zijn vragen we je dan ook vriendelijk dit tijdig (uiterlijk 6 november) aan ons door te geven. Op deze manier krijgen je collega‐ondernemers een juiste deelnemerslijst, kan de locatie/organisatie een goede planning maken en maakt de vereniging geen kosten voor leden die niet aanwezig kunnen zijn.