decor

Station88: workshop A.I.

Duik in de toekomst van A.I.

Wil jij vooroplopen door technologische innovaties te integreren in je bedrijfsprocessen? Mis dan onze dynamische workshop niet waar je hands-on de mogelijkheden van Generatieve AI (GenAI) ontdekt. Leer hoe je processen optimaliseert, productontwerp innoveert en boeiende content creëert met de nieuwste A.I. technologieën.

Voor wie?
Deze workshop staat open voor alle professionals die geïnteresseerd zijn in technologische innovatie, ongeacht de sector waarin zij werkzaam zijn. Het is ideaal voor bedrijfsleiders en eigenaren, operations en productiemanagers, technische en creatieve ontwerpers.

Waarom zou je deelnemen?
Hands-on workshops: onder professionele begeleiding ga je zelf praktisch aan de slag met Generatieve AI en ChatGTP op je eigen laptop.

Diepgaande inzichten: Verwerf diepgaande kennis van Generatieve AI en zijn toepassingen.
Toepasbare vaardigheden: Leer hoe je GenAI praktisch kunt inzetten voor jouw bedrijfsvoering.
Netwerkmogelijkheden: Ontmoet en netwerk met gelijkgestemden uit diverse industrieën.


Station88 is een initiatief van Midpoint Brabant, een regionaal samenwerkingsverband waarvan Gemeente Gilze en Rijen partner is. Station88 is hét platform voor ondernemers uit Midden-Brabant. Zij delen kennis, creëren bewustwording, inspireren en motiveren zodat jij als ondernemer met jouw onderneming kunt groeien en versnellen.

Datum: donderdag 27 juni 2024|
Tijd: 14.00 – 17.00 uur
Locatie: Station88, Burgemeester Brokxlaan 12, 5041 SB Tilburg
Aanmelden: via Station88 > nu inschrijven


Partner