decor

Station88: masterclass HARRIE helpt

De Harrie-Helpt is een expeditie voor bedrijven die draagvlak willen creëren om iemand met een beperking een plek te bieden. De expeditie is géén volwaardige HARRIE training maar biedt een inkijkje in wat een gecertificeerde Harrie voor meerwaarde kan bieden binnen jouw bedrijf. Een Harrie is: Hulpvaardig; Alert; Realistisch; Rustig; Instruerend en Eerlijk! Tijdens deze expeditie krijg je informatie, theorieën, praktijkvoorbeelden en tools die je op weg helpen je doel als inclusieve werkgever te realiseren. Daarnaast is er veel ruimte om ervaringen, ideeën en oplossingen uit te wisselen.

Voor wie
Werkgevers/ondernemingen met 10 medewerkers, of meer die iets harder willen lopen voor een collega met een ondersteuningsbehoefte.


Station88 is een initiatief van Midpoint Brabant, een regionaal samenwerkingsverband waarvan Gemeente Gilze en Rijen partner is. Station88 is hét platform voor ondernemers uit Midden-Brabant. Zij delen kennis, creëren bewustwording, inspireren en motiveren zodat jij als ondernemer met jouw onderneming kunt groeien en versnellen.

Datum: dinsdag 28 mei 2024
Tijd: 15.00 – 17.00 uur
Locatie: Station88, Burgemeester Brokxlaan 12, 5041 SB Tilburg
Aanmelden: via Station88 > nu inschrijven


Partner