decor

Station88 | Werkgeversbijeenkomst Talentensleutel

Heb je als ondernemer het afgelopen jaar steeds vaker te maken gehad met personeelsuitdagingen, waardoor je productie of dienstverlening regelmatig in het gedrang komt?
Je bent niet alleen. Overal hoor je geluiden van collega-ondernemers die merken dat het steeds lastiger wordt om geschikt personeel te vinden én te behouden.

Maar maak je geen zorgen!

Leerwerkloket Midden-Brabant staat klaar om je te ondersteunen. We begrijpen de complexiteit van deze problemen en willen je helpen om ze aan te pakken. Hoe? Door relevante vraagstukken in kaart te brengen en deze te koppelen aan mogelijkheden om je personeel voortdurend te laten ontwikkelen.


Station88 is een initiatief van Midpoint Brabant, een regionaal samenwerkingsverband waarvan Gemeente Gilze en Rijen partner is. Station88 is hét platform voor ondernemers uit Midden-Brabant. Zij delen kennis, creëren bewustwording, inspireren en motiveren zodat jij als ondernemer met jouw onderneming kunt groeien en versnellen.


Datum: 24 april 2024
Tijd: 15.00 – 17.00 uur
Locatie: Station88, Burgemeester Brokxlaan 12, 5041 SB Tilburg
Aanmelden: via Station88 > nu inschrijven

Programma
14.45 uur Inloop
15.00 uur Welkom en introductie
Personeelsuitdagingen aan de hand van 8 thema’s
Introductie van de Talentensleutel
17.00 uur Afsluiting met borrel


Onze aanpak maakt gebruik van de Talentensleutel, een krachtig instrument ontwikkeld door Leerwerkloket Zuidoost Brabant. Wil je meer weten over hoe we jouw organisatie kunnen helpen gedijen te midden van deze uitdagingen? Schrijf je dan in voor deze werkgeversbijeenkomst.