decor

Station88 | workshop generatieve AI

Dat we met Generatieve AI (GenAI) nieuwe content kunnen creëren, zoals afbeeldingen, video’s, audio en tekst, is inmiddels alom bekend. Maar hoe je dit praktisch kunt inzetten voor jouw bedrijf is lang niet altijd even duidelijk. De snel evoluerende mogelijkheden van GenAI bieden ongekende perspectieven. Om hier meer over te leren en dieper in de wereld van GenAI en ChatGTP te duiken, nodigen Klikopmorgen.nl en Midpoint Brabant je uit om deel te nemen aan een tweetal workshops.


Station88 is een initiatief van Midpoint Brabant, een regionaal samenwerkingsverband waarvan Gemeente Gilze en Rijen partner is. Station88 is hét platform voor ondernemers uit Midden-Brabant. Zij delen kennis, creëren bewustwording, inspireren en motiveren zodat jij als ondernemer met jouw onderneming kunt groeien en versnellen.


Datum: woensdag 27 maart 2024
Tijd: 15.00 – 18.00 uur
Locatie: Station88, Burgemeester Brokxlaan 12, 5041 SB Tilburg
Aanmelden: via Station88 > nu inschrijven


Voor wie?
Deze workshops zijn bedoeld voor ondernemers uit de maakindustrie die op de hoogte willen zijn van de mogelijkheden van Generatieve AI én hands-on ervaring willen opdoen. Of je nu nieuwsgierig bent naar het genereren van tekst, afbeeldingen of andere vormen van content, de workshops bieden een mooie kans om te leren en experimenteren met ChatGPT.

Wat kun je verwachten?

o   Hands-on workshops: onder begeleiding van AI-expert Jaap Schepers ga je zelf praktisch aan de slag met Generatieve AI en ChatGTP op je eigen laptop.

o   Kleine groep: om een persoonlijke ervaring te waarborgen zijn er maximaal 10 deelnemers per workshop.

o   Data en tijden: je kunt inschrijven voor één van deze twee reeksen van elk twee workshops. Het is bij beide reeksen verplicht om aan beide workshops deel te nemen. Let wel: vol = vol!

Woensdag 27 maart (15.00 – 18.00 uur) en donderdag 11 april (09:00 – 12:00 uur)
Kun je niet deze datum, op 13 juni & 27 juni hebben we dezelfde workshop!