decor

Station88 | workshop leiderschapsstijl

Ben je klaar om hoogopgeleid talent voor jouw organisatie aan te trekken? Dit start bij het uitdragen van authentiek leiderschap. In deze workshop van Midpoint Brabant ga je aan de slag met jouw authentieke leiderschapsstijl en waarden, en ontdek je hoe dit direct invloed heeft op het aantrekken en behouden van een diversiteit aan toptalent.


Station88 is een initiatief van Midpoint Brabant, een regionaal samenwerkingsverband waarvan Gemeente Gilze en Rijen partner is. Station88 is hét platform voor ondernemers uit Midden-Brabant. Zij delen kennis, creëren bewustwording, inspireren en motiveren zodat jij als ondernemer met jouw onderneming kunt groeien en versnellen.


Datum: donderdag 4 april 2024
Tijd: 09.30 – 12.30 uur
Locatie: Station88, Burgemeester Brokxlaan 12, 5041 SB Tilburg
Aanmelden: via Station88 > nu inschrijven


Voor wie?
HR-professionals en managers van bedrijven met een personele behoefte die hun eigen visie, waarden en ondernemerschap willen verhelderen.

Wat leer je in de workshop?

  1. Je verheldert jouw eigen visie, waarden en ondernemerschap als authentieke leider.
  2. Je krijgt inspiratie om een strategie te ontwikkelen om de best passende talentvolle mensen aan te trekken.
  3. Je maakt een aanzet tot een implementatieplan.

Kortom, als deelnemer verlaat je de workshop met concrete inzichten en actiepunten om je eigen visie, waarden en ondernemerschap/leiderschap te verstevigen om zo te komen tot een succesvolle strategie voor het aantrekken van talent.

De workshop wordt geleid door Crystal Kwee van Midpoint Brabant. Zij heeft als werkgever, ondernemer en trainer/coach meer dan 20 jaar ervaring met persoonlijk leiderschap bij arbeidsvraagstukken die aansluiten bij deze nieuwe tijd. Crystal schreef het boek Eindelijk Maandag over werkgeluk en leiderschap. In deze interactieve workshop neemt zij je mee in het ontdekken van nieuwe inzichten over je eigen authentieke leiderschap en wat jou werkelijk drijft in te ontdekken wat inspirerend is voor nieuw talent.