decor

Station88 | workshop verkooptechnieken

Deze workshop staat geheel in het teken van verkooptechnieken! Heb jij moeite met het vinden van klanten? Schrijf je dan snel in en stop met verkopen, start met verleiden! Wat ga je doen? Tijdens deze interactieve workshop ontdek je het gedachtegoed van Hans Jansen, inspirator op het gebied van verkooptechnieken en persoonlijke ontwikkeling. Samen met andere leergierige ondernemers maak je kennis met diverse verkoopmethodieken en leer je hoe je jouw verkoopproces optimaliseert.


Station88 is een initiatief van Midpoint Brabant, een regionaal samenwerkingsverband waarvan Gemeente Gilze en Rijen partner is. Station88 is hét platform voor ondernemers uit Midden-Brabant. Zij delen kennis, creëren bewustwording, inspireren en motiveren zodat jij als ondernemer met jouw onderneming kunt groeien en versnellen.


Datum: woensdag 27 maart 2024
Tijd: 10.00 – 13.00 uur
Locatie: Station88, Burgemeester Brokxlaan 12, 5041 SB Tilburg
Aanmelden: via Station88 > nu inschrijven


 

Voor wie is deze workshop?
Ben jij een enthousiaste en leergierige ondernemer die moeite heeft met het vinden van klanten? Of wil jij je sale-skills verbeteren? Dan is deze workshop echt iets voor jou!

Waar ga je mee naar huis?
Na deze workshop stop jij met verkopen en start je met het verleiden van jouw klanten. De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Pitch vanuit je WHY, hoe verkoop je passie!
  • Hoe stop je met verkopen en start je met verleiden, maak gebruik van verkooptechnieken.
  • Word je meegenomen in een verkoopmethodiek.
  • Hoe je van jouw klant een gratis accountmanager maakt.

Aanmelden is gratis, maar niet vrijblijvend. Bij inschrijving rekenen we op je komst.

Deze workshop wordt aangeboden door ondernemersadvies van de gemeente Tilburg.