Golfmiddag
Business as unusual: donderdagmiddag stond voor ondernemers in het teken van chippen, putten én lekker eten. Onder het motto “zaken doen mag, birdies maken moet”, verzamelden zo’n 30 enthousiaste ondernemers zich op Golfpark Weilenseind voor een sportieve middag vol gezelligheid en een vleugje competitie. Er werd gestart met een sportieve splitsing: een deel van de groep ging de baan op voor een ronde van 9 holes – sommigen recht als een fairway, anderen iets meer off-course – terwijl het andere deel zich waagde aan een leerzame golfclinic. Deze clinic bestond uit drie onderdelen: pitch & putt (oftewel: de korte klap met grote impact), swing (voor wie z’n drive wilde perfectioneren) en chippen (lees: mikken met karakter). En alsof de weergoden even hun handicap moesten berekenen, viel er halverwege een bui. Maar dat mocht de pret niet drukken.
Barbecue
Na al dat slaan, chippen en af en toe flink zoeken naar de bal, volgde een gezellige barbecue. Terwijl de grill zijn werk deed, schoven nog zo’n 30 extra ondernemers aan voor een buffet van heerlijke salades, vers gegrilde groenten, vis en vlees. De gesprekken gingen van hole-in-ones naar offertes, van handicaps naar handelsgeest. Een ontspannen sfeer, goed eten en gesprekken die vlotter liepen dan menig bal richting de hole. Voor de diehards die maar moeilijk afscheid konden nemen volgde rond 22.00 uur nog een klein optreden van een van de GRIC-leden. Een spontane afsluiter die bevestigde: ondernemers weten hoe je zaken én plezier combineert.