decor

Nationale Klimaatweek 2024: meld je activiteit aan!

namens gemeente Gilze en Rijen

Met veel enthousiasme nodigen wij jullie uit om deel te nemen aan de Nationale Klimaatweek 2024! Van maandag 11 tot en met zondag 17 november sluiten we ons opnieuw aan bij dit landelijke initiatief. Iedereen kan iets doen voor een beter klimaat. Iedere stap, hoe klein ook, is waardevol. Samen kunnen we een grote impact hebben en echte verandering teweegbrengen. Wil je graag wat doen maar zoek je wat inspiratie? Nationale Klimaatweek 2024!

Wat we gaan doen?
Tijdens de Nationale Klimaatweek organiseren we diverse activiteiten gerelateerd aan duurzaamheid. Dit kan dan gaan over klimaat, biodiversiteit, energie, warmte besparing of circulariteit. Activiteiten kunnen variëren van het organiseren van een kledingmarkt tot het organiseren van een kookworkshop met plantaardige of lokale producten, van een proeverij tot een workshop bijenhotels bouwen. Alle ideeën, groot en klein, zijn welkom. We stellen hiervan een programma samen waarmee we iedereen willen aanmoedigen om bij te dragen aan een beter klimaat.

Budget nodig?
Heeft u budget nodig voor het uitvoeren van uw idee? Wij denken graag met u mee. Voor vragen kunt u contact opnemen met team duurzaamheid via duurzaamheid@abg.nl.

We nodigen jullie uit om jullie activiteiten voor deze week aan te melden via dit formulier.
Aanmelden van activiteiten kan tot 1 oktober 2024. Daarna wordt het programma samengesteld en start de promotie rondom de Nationale Klimaatweek.

Met vriendelijke groet,

Team Duurzaamheid
Gemeente Alphen-Chaam, Baarle-Nassau en Gilze en Rijen

 

 

 

www.alphen-chaam.nl/nationaleklimaatweek
www.baarle-nassau.nl/nationaleklimaatweek
www.gilzerijen.nl/nationaleklimaatweek

Samen duurzaam doen.