decor

Peter Douma neemt afscheid van commissie Haansberg

Voorzitter van commissie Haansberg, Peter Douma, heeft tijdens de ALV van 15 februari afscheid genomen van het GRIC bestuur.

Peter was sinds 2016 voorzitter en had daardoor ook zitting in het GRIC bestuur. Tijdens zijn bestuurstermijn heeft de commissie veel zaken bereikt: er is Collectieve Beveiliging gerealiseerd, glasvezel aangelegd en het Keurmerk Veilig Ondernemen is behaald. Aan al deze zaken heeft Peter een bijdrage geleverd.  Alle lof voor Peter dat hij opgestaan is om de belangen van het bedrijventerrein te behartigen. Peter bedankte op zijn beurt de vereniging. Opgegroeid in Rijen waar hij menig ruitje ingetrapt heeft op het (vroegere) bedrijventerrein, vond hij het een eer om voorzitter van Haansberg te mogen zijn. Het is nu echter te druk met zijn eigen zaak en hij heeft daardoor de keuze moeten maken om te stoppen. De aanwezige leden bedankten Peter met een flink applaus waarna hij een bos bloemen en een fles wijn ontving uit handen van voorzitter Bert Wagemakers.

Er is nog geen opvolger voor Peter gevonden, commissie Haansberg is op zoek naar versterking! Heb je interesse, neem contact op met info@gric.nl!

Bert Wagemakers bedankt Peter Douma.