decor

Young Talent Award ANWB voor Wilgenhart

Update 22-01-2024: artikel in BN De Stem

Vera en Dave hebben met recreatieboerderij oog voor iedereen: ‘Zorg, recreatie en alpaca’s, het plaatje is compleet’
MOLENSCHOT – Vera van der Avoird (26) kreeg halverwege januari de Young Talent Award, een aanmoedigingsprijs in de campingbranche. Voor haar en Dave Govers (29) is het een ‘kroon op het werk’ op Wilgenhart, waar ze recreatie, zorg en een kudde alpaca’s dagelijks samenbrengen. Lees verder >

Fabian Eijkhout 22-01-24, 16:30 Bron: BN DeStem

© Jan Stads/Pix4Profs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


In de indrukwekkende setting van het CMT in Stuttgart werd 12 januari 2024 het eerste PiNCAMP Gala gehouden, het resultaat van de zeer recente vereniging tussen de toerclubs ADAC Camping (Duitsland), ANWB (Nederland) en TCS (Zwitserland). Naast de uitreiking van de ADAC Camping Awards, waaraan de redactie van Campingzaken deelnam, werden bij deze gelegenheid ook de ANWB Camping van het Jaar prijzen uitgereikt.

Deze prestigieuze prijzen, uitgereikt door Jaap van der Linden, CEO van ANWB Kamperen, eerden niet alleen de kwaliteit van een aantal Nederlandse en Europese campings, maar boden ook een uniek podium voor twee jonge talenten: Vera van der Avoird van Wilgenweide Mini Camping en Leonardo van de Loo, Noord-Italië Directeur van Vacanze col Cuore. Hun managementvaardigheden hebben aanzienlijk bijgedragen aan het verbeteren van de resultaten van hun faciliteiten, waardoor ze een ereplaats onder de jonge talenten in de sector hebben verdiend door het winnen van de Young Talent Award.

Gefeliciteerd!!!