Nieuwe leden

Broodje | Shell | Carwash Rijen

Broodje | Shell | Carwash Rijen bestaat uit drie divisies:


Broodje Rijen

voor vers belegde broodjes om mee te nemen, te laten bezorgen of in de lunchroom op te eten.

Shell Rijen

met een shop voor giftcards, kleine boodschappen, cadeautjes en natuurlijk alles voor uw auto, motor of scooter, inclusief tanken.

Carwash Rijen

met (rollover) wasboxen aan Europalaan 13 en aan de overzijde, Europolaan 11, een 45 meter lange kettingwasstraat met een zeer uitgebreid stofzuigerplein (achttien stofzuigerplaatsen).1598521372ffAmDBdNqhc07HbR

Uwbedrijfsfotograaf.nl

Uwbedrijfsfotograaf.nl helpt ondernemers met hun (online) zichtbaarheid door het maken van bedrijfsreportages, beeldbanken, zakelijke portretten en profielfoto's voor websites en social media.


1593673739onGXR3JStUmMD9D2

Jumbo Hapers Rijen

Jumbo Hapers Rijen


Je bent van harte welkom bij Jumbo. Elke dag gaan we voor 100% tevredenheid: de beste service, het grootste assortiment én de laagste prijs. Onze vriendelijke medewerkers staan graag voor je klaar om je te verwelkomen in onze winkel. Ervaar zelf de voordelen van Jumbo en ontdek al onze lekkere, verse en gezonde producten.

1583229138mHLme2496eaECuwT

Brandmerk Reclame

Een huisstijl weerspiegelt de identiteit van je bedrijf, dienst of product. Een goede huisstijl straalt vertrouwen en professionaliteit uit. Met de hulp van Brandmerk Reclame weet je zeker dat je een goede eerste indruk maakt bij klanten en relaties. Wij zijn gespecialiseerd in visuele communicatie en verzorgen dit op elk gewenst medium. Denk aan offline drukwerk, websites/webshops en sociale media campagnes.


15798588041QEP04yKm2YybC1x

Bedrijfsfotografie Brabant

Uw foto's, zijn uw eerste indruk!

Goede bedrijfsfoto's zijn van essentieel belang voor de juiste uitstraling van uw bedrijf.


Beelden voor uw site

Goede bedrijfsfotografie is van essentieel belang voor een website met de juiste uitstraling. Regelmatig mag ik als “website verfraaier de puntjes op de i zetten als het gaat om de afronding van een nieuwe site. Een leuke en dankbare klus die ik met plezier samen met de klant mag voltooien. Vaak is er enorm veel tijd en energie gestoken in de tekst, het ontwerp en de technische mogelijkheden van een nieuwe website. Maar wat vaak ontbreekt is (goed) beeldmateriaal van uw onderneming, personeel of uw pand. Dat is jammer, want een goede eerste indruk kunt u maar 1x maken.


Goede profiel foto

Een goede profielfoto zegt meer dan 1000 woorden. Op zakelijk gebied is een profielfoto ontzettend belangrijk. Het laat niet alleen zien hoe u eruit ziet, maar ook wat u uitstraalt. Hiermee maakt u eigenlijk al een eerste indruk op iemand.


Blog & Social Media

Beelden voor uw social-media. Blijf up to date en zorg dat uw gezien word!

Geen stockfoto's maar uw eigen persoonlijke foto's. Laat zien wie je bent en wat je te bieden hebt. Samen zorgen voor de juiste sfeer.


1578903485nOiyxgoBcodbo3Zo

My-W Creations

My-W Creations is het adres in Gilze-Rijen voor gepersonaliseerd borduren en bedrukken. Voor bedrijven en consumenten borduren en bedrukken wij (bedrijfs-)kleding, textiel, petten, kado's en bekers vanaf 1 stuk.


157830441031IoImAkTBwcihGt 15783070678nOiqE6V5H8TnhAs

Cool Runnings Transport BV

The last mile in fresh and frozen. Dat is de belofte en het uitdagende werkgebied van de in 2008 door Tommy Knapen en Emiel van den Akker opgerichte Tilburgse onderneming Cool Runnings Transport BV. Zij zijn gespecialiseerd in fijnmazige koel-vriesdistributie, opslag en koeriersdiensten.


1577190784pzMa1XrGuQdNRerz

Weekblad Gilze en Rijen

Weekblad Gilze en Rijen is hét gratis nieuws en advertentieblad voor de Gemeente Gilze en Rijen. Het Weekblad verschijnt sinds 1979 huis aan huis in Gilze, Rijen, Hulten en Molenschot. Plaatselijke correspondenten schrijven wekelijks over het nieuws in de gemeente. Verder leveren verenigingen en instellingen zelf berichten aan die veelal onverkort worden geplaatst. Ook de gemeente publiceert zijn officiële berichten in Weekblad Gilze en Rijen.


Samen maakt dit een ijzersterke formule: Weekblad Gilze en Rijen wordt graag gelezen.


1576660154PDQS0VrUwuHdMe23

Martendo Stoelen

Martendo Stoelen handelt in stoelen voor voertuigen en werkplekken.


Bijvoorbeeld tractorstoelen, bouwmachinestoelen, vrachtwagenstoelen, heftruckstoelen, etc. Maar ook kun je bij ons terecht voor bureaustoelen, cleanroomstoelen, laboratoriumstoelen, etc. Kortom, wij vervangen en repareren alle stoelen die tijdens het werk worden gebruikt. Dit doen we in Nederland en België.


1573554624NJqWkgqdFUlShU7p

Van Broekhoven Grondwerken BV

Nicky van Broekhoven (31 Jaar): "Wij hebben een loon-, grond-, transport- en sloopbedrijf. Ik ben mede eigenaar samen met mijn neef Corné van Broekhoven. Ik ben voornamelijk werkzaam in het grondwerk denk hierbij aan: woning-, industrie-, bouw-, riool- en straatwerk. Werkzaamheden voor particulieren in tuinen, containerservice en levering van verschillende bouwstoffen. De andere tak van ons bedrijf is loonwerk, diverse werkzaamheden voor agrariërs en akkerbouwers. Met ons modern machinepark zijn wij breed inzetbaar voor alle voorkomende werkzaamheden.


1573720232NFe1AyO6E17KBO4G


1573719625kPEsMuTCEVV1LCwd