decor

Dag van de Ondernemer 2023

Er bestaat voor alles en iedereen een aparte dag: een Dag van de Bouw, Secretaressedag, Moederdag. Maar er was nog geen ‘Dag van de Ondernemer’. En dit terwijl er in Nederland ruim 1,5 miljoen ondernemers zijn die met hun bedrijf van enorme toegevoegde waarde zijn voor ons land. Ondernemers creëren immers groei, banen en welvaart. MKB Nederland heeft daarom in 2016 de Dag van de Ondernemer in het leven geroepen. Ook GRIC en gemeente Gilze en Rijen vinden dat ondernemers respect verdienen voor hun inzet en dat er een moment moet zijn waarop aandacht wordt gegeven aan het belang van ondernemers voor de gemeente. Een dag waarop ondernemers worden bedankt voor hun durf en doorzettingsvermogen. Omdat het onmogelijk was alle ondernemers te bezoeken is er symbolisch per kern één bedrijf bezocht.
Op de Dag van de Ondernemers bezochten wethouder Merijn Scheifes (Ondernemen), Wil Hermens (voorzitter van ondernemersvereniging GRIC) en Eric van Mierlo (Bedrijfscontactfunctionaris) afgelopen vrijdag dan ook in elke kern binnen de gemeente Gilze en Rijen een bedrijf. Daarbij trakteerden ze op taart 🍰.
👉 TEFAB in Gilze begrijpt de voortdurende evolutie in de wereld van geotextielen, folies en grids goed. Met meer dan 30 jaar aan pionierservaring blijven ze vooroplopen, waarbij ze innovatieve oplossingen en producten aanbieden.
👉 Bij Linberg heerst het hele jaar door sfeer van vakantie-voorpret. Dit bedrijf bestaat sinds 1968. In de winkel in Molenschot komen kampeerders, wintersporters & wandelliefhebbers op zoek naar de juiste uitrusting voor een actieve of relaxte, maar zeker een veilige vakantie.
👉 Horeca Innovatie Groep in Hulten is al meer dan 15 jaar de partner voor innovatieve apparatuur, culinair support en complete keukeninrichting voor de horeca.
👉 FPS-Electric B.V. is een jong en dynamisch bedrijf in Rijen dat elektrische aangedreven werktuigdragers bouwt onder de naam AllTrec. Hun bekendste product is de elektrische maaier.

 

 

Foto’s Bedrijfsfotografie Brabant