decor

Bedrijvenbezoekdag & Winterbijeenkomst 2023

Vier supermooie bedrijven met een heerlijke culinaire afsluiting!

Afgelopen vrijdag, 24 november, stond de 18e editie van de traditionele GRIC Bedrijvenbezoekdag op de agenda. Zo’n 80 ondernemers en vertegenwoordigers van Gemeente Gilze en Rijen bezochten deze keer maar liefst vier bedrijven in Rijen die dit tot in de puntjes hadden voorbereid. De reacties waren dan ook lovend! We bedanken De Kort Catering, Keter Benelux, Verfsterk Groep en Van Abeelen dan graag nogmaals voor hun gastvrijheid! Aansluitend verzamelden de deelnemers zich bij De Kort Catering voor de zeer geslaagde Winterbijeenkomst.

 

Foto’s Winterbijeenkomst: Bedrijfsfotografie Brabant

 

 

 

De deelnemers werden door eigenaar Marcel de Kort met een kop koffie en een overheerlijk Sweet Table assortiment ontvangen in de sfeervol ingerichte ontvangstruimte. Hij vertelde gepassioneerd over zijn bedrijf, dat zich richt op het hogere segment en waar de volgende generatie het per 1 januari gaat overnemen. Hierna volgde een rondleiding waarbij duidelijk werd dat er geen evenement is wat De Kort Catering niet aan kan! Wil je zien waartoe De Kort Catering zoal in staat is? Bekijk hun instagram en/of neem contact met hen op!

De Kort Catering, een écht familiebedrijf!
Je hebt cateraars én je hebt creatieve, veelzijdige cateraars. De Kort Catering uit Rijen is zo’n cateraar. Koken, heerlijk eten en drinken. Smaakvolle gerechten, ambachtelijke huisgemaakte producten. Allemaal uit eigen keuken. Ooit begonnen als slager in Tilburg, nu uitgegroeid tot dé cateraar van Breda, Tilburg en omstreken. Op dit moment telt de organisatie circa 35 gedreven en betrokken medewerkers. Deze gepassioneerde vakidioten streven elke dag weer naar het samenstellen van hele fijne smaken. Vertaald naar heerlijke culinaire invullingen voor diverse gelegenheden. Eén ding is zeker, het smaakt allemaal naar meer!
Al ruim 30 jaar is De Kort Catering een belangrijke speler in zowel de zakelijke als particuliere (catering)markt. Ze brengen de charme van een middelgroot bedrijf samen met de capaciteit van een mega organisatie.  Eigenaren Marcel en Pascale zijn beiden zeer gedreven en gepassioneerde mensen die onvoorwaardelijk gaan voor hun bedrijf. Dit doen zij op geheel eigen wijze en juist dát is één van de krachten van De Kort Catering. Persoonlijk contact houdend met bestaande en nieuwe klanten, informeel in de omgang en openstaand voor alle ideeën, hebben zij hun bedrijf uitgebouwd tot wat het nu is: een full service cateringbedrijf met een indrukwekkende staat van dienst en altijd verrassend met smaak. 

 

 

Ook hier werden we hartelijk ontvangen door Plant Manager Martijn van Roosmalen en Managing Director Garden Furniture & Planters Raoul Alblas! Vanwege de beschikbare tijd en het aantal deelnemers was dit in de showroom aan de Parallelweg waar het indrukwekkende assortiment van Keter gepresenteerd wordt. Na een presentatie over de organisatie van het internationale bedrijf Keter, een in Israël geboren merk en marktleider in de productie van o.a. kunststof meubilair, buitenopslag en home storage van topkwaliteit was er de mogelijkheid het uitgebreide assortiment te bekijken. Omdat de productie toch nog lonkt wordt gekeken of een bezoek aan de fabriek volgend jaar nog georganiseerd kan worden, we houden je hierover op de hoogte!

Uitvinders, makers en probleemoplossers die passie vinden in het ontwerpen van producten die dagelijkse ruimtes leefbaarder maken.
Bij Keter worden we gedreven om te innoveren. Sinds onze conceptie 70 jaar geleden is productinnovatie de kern van ons succes geweest – lifestyle -oplossingen creëren voor in en rond het huis op manieren die alleen wij kunnen. We ontwerpen met de meest innovatieve technologieën en bouwen met duurzame materialen om een uitgebreid scala aan producten te creëren die de ruimtes van mensen verbeteren en hun ervaringen prettiger maken. Duurzaamheid is voor ons geen nieuw initiatief; Het maakt deel uit van onze filosofie en wie we zijn. Onze missie is om het gebruik van niet duurzaam materiaal te minimaliseren en afval te elimineren. We hebben al onze producten ontworpen als 100% recyclebaar en hebben een ambitieus traject om het gebruik van gerecyclede inhoud in onze producten te vergroten van 40% in 2020 tot 55% in 2025. Omdat de aarde ons thuis en onze werkplek is, houden wij ervan en van de mensen die hier wonen. Aangezien de aarde ons thuis en werkplek is, hebben we een sterke band met zowel haar als de mensen die hier wonen.

 

Ook bij Van Abeelen was alles tot in de puntjes verzorgd. Eigenaar Gijs van Abeelen en operationeel directeur Brigitte Esser hadden de koffie (en bubbels!) klaar staan voor de deelnemers aan deze bedrijvenbezoekdag. Senior Engineer Walter van Hooren nam ons als eerste mee in de wereld van de Koudetechniek, waarna Gijs de Klimaattechniek voor zijn rekening nam. Voor beide onderdelen worden maatwerk oplossingen en indrukwekkende installaties ontworpen. Daarnaast biedt Van Abeelen ook oplossingen aan in Food Processing, is bezig met de ontwikkeling van de SolarFridge en biedt snelle oplossingen d.m.v. de Rental Solutions.

Van Abeelen Groep groeit steeds verder uit tot internationale totaalleverancier.
Als het gaat om koeltechnische oplossingen in alle vormen, soorten en maten, is Van Abeelen Groep een van de meest vooruitstrevende en vooraanstaande aanbieders. Van Abeelen Groep staat voor industriële totaaloplossingen op het gebied van koelen, vriezen, klimaat en verhuur. Het bedrijf kenmerkt zich door haar vijf specialistische divisies die samen onder één dak zitten én intensief samenwerken. Zij focust zich op kennis, innovatie, duurzaamheid, en vooral professionele medewerkers. Op deze wijze weet de Van Abeelen Groep zich al bijna 30 jaar te onderscheiden. Kortom: een professionele partij die op het gebied van koudetechniek, klimaattechniek, food processing en ook verhuur haar klanten volledig ontzorgt.

 

 

 

Bij Verfsterk Groep werden we hartelijk ontvangen door eigenaar Corné Geerts, operationeel manager Roger Pietersz en supply chain manager Rob Arts. Na een introductie door Corné waarin hij kort de geschiedenis van Verfsterk Groep uiteenzette werden de ondernemers in drie groepen rondgeleid in het indrukwekkende pand aan de Stedenbaan.

Verfsterk Groep
De naam zegt het al: de bedrijven in de Verfsterk Groep houden zich bezig met alles wat met verf te maken heeft. Onderling verschillen ze van elkaar. Maar wat ze met elkaar gemeen hebben, is een enorme betrokkenheid bij de klant, hart voor goede service en liefde voor het vak. Vier verfspecialisten onder 1 dak: Als Verfsterk Groep bundelen zij de krachten van alle bedrijven die onder hun vlag vallen. Elk bedrijf heeft een eigen expertise, zodat ze allemaal hun specifieke klanten zo goed mogelijk kunnen helpen. Want pas als de klanten tevreden zijn, zijn zij dat ook. Elk bedrijf onder Verfsterk Groep heeft zijn eigen kracht en dat geldt ook voor de groep als geheel. Om onze klanten de beste kwaliteit te bieden tegen een marktconforme prijs, voeren we verschillende diensten centraal uit. Denk hierbij aan logistiek, distributie, inkoop, de productiemengerij en orderafhandeling. Bij elk onderdeel ligt de focus op het optimaal bedienen van onze klanten. Zo staan we samen sterk voor het betere schildervakwerk.