decor

Openstelling subsidie voor circulaire doorbraakprojecten

De provincie Noord-Brabant heeft afgelopen woensdag het tweede tijdvak van de subsidieregeling waarin we bedrijven stimuleren en faciliteren toe te werken naar een duurzame, innovatieve en circulaire industrie geopend. In de bijlage van deze mail vindt u een infographic met daarin meer informatie over de subsidieregeling en de link naar het digitale aanvraagformulier. U kunt ook meer lezen over de regeling in dit nieuwsbericht op www.brabant.nl.

De doelgroep betreft ondernemers die deel uitmaken van een samenwerkingsverband dat bijdraagt aan grondstoffenbesparing en CO2-reductie. Het samenwerkingsverband moet bestaan uit minimaal één MKB-onderneming.

Een aanvraag indienen kan tot en met 10 april 2024.

Informatiebijeenkomst 17 januari 2024 15:00 – 17:00 uur
Op 17 januari 2024 organiseert de provincie van 15:00 tot 17:00 uur een fysieke informatiebijeenkomst op het Provinciehuis in ‘s-Hertogenbosch (Brabantlaan 1). De bijeenkomst vindt plaats in Culturele Kavel 1 op de begane grond. Tijdens de bijeenkomst kunnen ondernemers uitleg krijgen over hoe een succesvolle subsidieaanvraag tot stand komt. Ook is er de mogelijkheid om persoonlijk advies in te winnen over specifieke doorbraakprojecten.

Aanmelden voor de informatiebijeenkomst kan via het e-formulier.

Contact
Voor vragen over de subsidie en het aanvraagproces kunt u telefonisch contact opnemen via 073 – 680 82 82 (bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 12:00 uur). Het is ook mogelijk om een mail te sturen naar subsidie@brabant.nl. Heeft u een vraag over de informatiebijeenkomst? Mail dan naar lkranendonk@brabant.nl.